Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2009

ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ




Αισθανόμαστε την υποχρέωση,  να συγχαρούμε τους 300.000 έλληνες  που ακολουθώντας  τις  προτάσεις  του blog μας,  πήραν τις πινακίδες επ΄ώμου και χαρίζουν τα Ι.Χ. τους στην εφορία.




Αμέσως  μετά την ανάρτηση του θέματος: "Η οικονομική κρίση θέλει φαντασία"  οι προτάσεις μας για:  χάρισμα των αυτοκινήτων  στην εφορία, για χρήση ποδηλάτων και χρησιμοποίηση των μέσων συγκοινωνίας,  υιοθετήθηκαν. Από απλό κόσμο μέχρι και... βασιλιάδες! 


Στα διαφημιστικά μας σποτάκια η βασίλισσα της Αγγλίας Ελισάβετ, δέχεται την ευγνωμοσύνη  του blog μας, λίγο πριν επιβιβαστεί στο τραμ.




Με βάση αυτή την υποχρέωση, οι  ...πολεμικοί ανταποκριτές μας, συγκεντρώνουν ήδη Know how  για απόσυρση και  των...ακινήτων σας.


Απόσυρση της προκοπής εννοείται. Με τη σωστή γόμωση  εκρηκτικών.  Κι όχι γόμωση αλά... Τούρκα,   όπου  το ακίνητο πετάχτηκε μέχρι το... διπλανό οικόπεδο. Για  το ξαναβρεί η εφορία.



Το blog μας -κι είναι το μόνο-  μένοντας πιστό στην κυβερνητική ...κοσμοθεωρία: "ΠΡΩΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ" καταθέτει ακόμα και στο...παρά πέντε χρηστικές συμβουλές.



Επειδή -και να το θυμάστε- οι εφορίες θα σταματήσουν να παραλαμβάνουν πινακίδες  κυκλοφορίας οσονούπω,  λόγω... φόρτου εργασίας, εναλλακτικά προλαβαίνετε  τα εξής:





Όσων οι φορολογικές δηλώσεις  δεν συνάδουν με τα τεκμήρια διαβίωσης -που από 1/1/2010 ενσκήπτουν- 

να παρκάρουν απόψε κιόλας  τα πολυτελή τους αυτοκίνητα στα Εξάρχεια! Και να κοιμηθούν ήσυχοι.




Το πρόβλημα ωστόσο, είναι τα διατηρητέα-λόγω φτώχειας- σαράβαλα.  Με τα οποία,  δεν ασχολούνται οι ....συνήθεις ύποπτοι. 


Στους κατόχους αυτών των αυτοκινήτων , συνιστούμε να προμηθευτούν απ΄την ελεύθερη  αγορά (Μοναστηράκι)... Αμερικάνικες πινακίδες! Παρκάροντας  στο... σωστό σημείο.



Αν  ωστόσο δημιουργηθεί ...έλλειψη Αμερικάνικων Πινακίδων στην αγορά, τότε κάντε την καρδιά σας κόμπο και  βάλτε στα πλαϊνά του αυτοκινήτου σας, αυτοκόλλητα του τύπου: 



Οι πεπειραμένοι δε θα τσιμπήσουν σίγουρα, αλλά οι...ασκούμενοι υπάρχει περίπτωση  να δείξουν λίγο υπερβάλλοντα ζήλο. Στην πρακτική εξάσκηση.





 
Η προμήθεια Αλβανικών πινακίδων 
απ΄ το Μοναστηράκι ωσαύτως...






...και το παρκάρισμα  των αυτοκινήτων στον Άγιο Παντελεήμονα...






....που τον έχει υπό την αιγίδα της η Χρυσή Αυγή,  χέρι-χέρι με την αστυνομία -και μ΄ όλους όσους τείνουν ...το χέρι τέλος πάντων στη Χρυσή Αυγή,


ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ!




Τουλάχιστον επί ημερών... James Χρσυσοχοϊδη, στο τιμόνι της Προστασίας του Πολίτη. Εκτός κι αν  αναλάβει το Υπουργείο κάποιο άλλο....κόμμα,  σε ...ενδεχόμενη συγκυβέρνηση!




Όσοι "τσιμπήσατε" επί Παπαθανασίου απ΄ τις αντιπολιτευόμενες εφημερίδες αποσύροντας... οικειοθελώς, ακόμα και το φουσκωτό  σας, σοφά πράξατε.

Γιατί επί  Παπακωνσταντίνου
περιπολούν κλιμάκια "φουσκωτών"  του ΣΔΟΕ στις μαρίνες της χώρας.





Οπότε η μέθοδος 
...κάηκε!








Άρα, ψηφίζουμε ΕΜΥ. Η οποία προβλέπει για το Σαββατοκύριακο, σφοδρούς ανέμους  10 μποφόρ στα πέλαγα. Ακόμα και στην Αθήνα!



Αφήστε την πρωτοβουλία στον καιρό λοιπόν. WARNING: Αφού πρώτα
το ασφαλίσετε! Και τυπώστε αυτή τη φωτογραφία. Μπας και δε σας πιστέψουν. Όσο για ψευδομάρτυρες;  Εσείς να μας διαβάζετε μόνο!




Επειδή εγώ είμαι κάπως... παλιός και διαθέτω -έτσι  πιστεύω-και μνήμη και κρίση κατά πως μας το γύρεψε κι...ένας προηγούμενος Παπανδρέου, τι ανακάλυψα ορέ πατριώτες;


Το κισμέτ της ράτσας το θέλησε έτσι, ούτως ώστε πίσω απ΄όλα τα δεινά της εθνικής οικονομίας μας, να  κρύβεται πάντα κι ένας "γκουρού" της οικονομίας. Ένας αλάθητος ΠΑΠΑΣ  της οικονομίας. Απ΄τη μεταπολίτευση και δώθε!




Απ΄τις εποχές του  Παναγιώτη  ΠΑΠΑληγούρα του 1ου, που κρατικοποίησε  ως Υπουργός Συντονισμού του Κωνσταντίνου Καραμανλή,  ότι χρεοκοπημένο  και στραγγισμένο περίσσευε στον ιδιωτικό τομέα, (Ολυμπιακή, Τράπεζες, ναυπηγεία,  ξενοδοχεία) φορτώνοντας από τότε ακόμα το δημόσιο με εκατοντάδες χιλιάδες δημόσιους υπαλλήλους, περάσαμε σε κάποια στιγμή...




...στον Γιάννο ΠΑΠΑντωνίου τον 2ο!  Που υπερχρέωσε ενάμιση εκατομμύριο νοικοκυριά με δάνεια στις τράπεζες,  για να αγοράζουν φούσκες απ΄τη Σοφοκλέους. Εξαφανίζοντας απ΄ το εθνικό ιστόγραμμα την μεσαία αστική τάξη!





Ο ...τελευταίος ...Αυτοκράτορας της Καραμανλικής διακυβέρνησης,  ο Γιάννης ΠΑΠΑθανασίου,  δεν έκανε  απολύτως τίποτα!  Προσευχόμενος να τα κάνει όλα  ο επόμενος....



...κ. Γιώργος ΠΑΠΑκωνσταντίνου ο ΙV. Πάπας ο  οποίος  παίρνει  πίσω πλέον, όλα όσα οι προκάτοχοί του πάπες, βάφτιζαν...ανάπτυξη. Και που εμείς οι ηλίθιοι ακολουθούσαμε! 


Προς θεού δεν υπονοώ τίποτα,  αλλά είμαι πολύ περίεργος να δώ,  τι άλλο θα σκαρφιστεί  ο επόμενος,  όχι απλός Πάπας,  εκεί που φτάσαμε αλλά....


...ΠΑΠΑρας πλέον της Εθνικής μας Οικονομίας!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου