Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2009

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΤΟ ΝΕΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

Μια ζωή, οι κυβερνήσεις μας,   διαλέγουν τις γιορτές, για να... διαρρεύσουν στον φιλικό τύπο,  τα φορολογικά μέτρα που  εφαρμόζουν μετά το γιορτινό: game over.


Έτοιμο είναι μαθαίνω απ΄την κυβέρνησή μας, το νέο φορολογικό- αποστραγγιστικό νομοσχέδιο... Κι ανεξάρτητα απ΄ τις....ανταλλαγές απόψεων με τους
υπηκόους. Με την ηλεκτρονική διακυβέρνηση ντε. 




Ή –και για να ακριβολογήσουμε κάποτε σ΄ αυτή τη χώρα- το νομοσχέδιο της ευθανασίας των ...ταμάτων του  ΠΑΣΟΚ στο λαό προεκλογικά .



Πέρα απ΄ τα ...κεκτημένα τεκμήριά μας -που οι εφημερίδες χρέωσαν προκαταβολικά στον....Αλογοσκούφη: 
της ιδιοκατοίκησης, του αυτοκινήτου, των πιστωτικών καρτών, των φροντιστηρίων και δε συμμαζεύεται με το νέο νομοσχέδιο εισάγονται επί πλέον:





Η φορολόγηση των εξωσυζυγικών σχέσεων, 


η φορολόγηση της κρεο-φαγίας, 

η φορολόγηση της παχυσαρκίας, όπως και πολλά άλλα που θα μάθουμε προσεχώς. 


Τι είναι ετούτοι μωρέ; 


Πρώτα με τα τέλη-λύτρα του αυτοκινήτου, μας έστρεψαν να μισήσουμε το περιβάλλον! Μη διανοηθεί κανένα δομημένο συνεργείο να σταματήσει για έλεγχο καυσαερίων,  όποιον δεν παρέδωσε πινακίδες κυκλοφορίας, την έβαψε. Πλερώνω κύριέ μου. Προκαταβολικά μάλιστα!  Και θα το βρωμίζω όσο θέλω...Κι εσύ εισπράττεις κυρία μου!  Για να το ξεβρωμίσεις. Είμαστε πάτσι λοιπόν! 



Τώρα μας βάζουν να μισήσουμε και τη...γκόμενα...Ή μάλλον τη θρησκεία! Αναγκάζοντάς μας, να προσχωρήσουμε στην...πολυγαμία! Βουρ στα χαρέμια λοιπόν. 


Αλλά και την χλωρίδα θα μισήσουμε.
Με τόσο κουτόχορτο. 






Τέρμα και τα δερμάτινα είδη ένδυσης και υπόδησης. Φύση και πάλι φύση. Καλά ρε εσείς...Εμείς σας ψηφίσαμε για καλύτερα. Το χειρότερα,  το ξέραμε και μόνοι μας. Το ότι θα μας γυρίζατε στις εποχές του Αδάμ και της Εύας, 
δε μας το είχατε πει όμως....








Εμείς για διασώστες σας ψηφίσαμε ρε λεβέντες! Και μας προκύψατε αδηφάγα αρπακτικά! Αρπακτικά, όσων είναι ήδη χωμένοι μέχρι το λαιμό στο σκατό!






Αλλά όλα αυτά,  εντάσονται σε μια γενικότερη προσπάθεια αφανισμού του πληθυσμού του πλανήτη που λέει και το ΚΚΕ καλή του ώρα. Γιατί σε λίγο, πάπαλα κι η καλλιεργήσιμη χλωρίδα!  Όπως την κατατρώει μέρα με τη μέρα,  η καλλιέργεια των φυτών για τα βιοκαύσιμα. Που βρωμίζουν 12 φορές χειρότερα -σημειωτέον- το περιβάλλον!


Όσο για τον  ευατό μας, αυτόν σίγουρα τον μισήσαμε απ΄την πρώτη μέρα της νέας κυβέρνησησης. Από παντού, ενοχές μας γέμισαν. Τώρα θα τα βάλουμε και με τις αρρώστιες μας. Παχυσαρκίες,  θυροειδείς και δε συμαζεύεται!


Σε τίποτα δεν έμοιασες του πατέρα σου Γιώργο! Εκείνος: "Τσοβόλα δώστα όλα" Εσύ: "Κατσέλη πάρτα όλα". Όταν στρέφω τα μάτια μου προς τον ουρανό, συχνά αντικρίζω το μήνυμα του μεγάλου Ανδρέα στα σύννεφα. Να δες το  κι εσύ αν δε με πιστεύεις!


Στα δημοσιογραφικά γραφεία πάντως κυκλοφορεί κι ένα  κωδικοποιημένο τεκμήριο με την ονομασία: «Στελοσάσα".  Έριξα τη λέξη στο Google μπας και διαφωτιστώ,   αλλά τζίφος. Υποχρεώθηκα λοιπόν  σε ένα φίλο hacker και μπήκαμε Πρωτοχρονιάτικα, στους υπολογιστές του ...mentalist. Του Υπουργού Εθνικής Οικονομίας ντε. 


Βάλαμε τη λέξη στο   ευρετήριο του Υπουργείου  και  τσούπ:  φάντης μπαστούνι μια φωτογραφία στην οθόνη... Ε δεν  ήθελα και κάτι  παραπάνω για να μπω στο νόημα.





Και αμέσως από κάτω, η φωτογραφία της ετέρας αοιδού: Με μια σημείωση από κάτω: "Σε δηλώσεις της στο star,  παραδέχτηκε πως έχει κι αυτή hummer! Και Rolex! Ενώ σε κάποιες παλιότερες δηλώσεις της,  παραδέχτηκε  πως μόνο ένα της breakfast, κοστίζει 150 €. Δηλώνοντας  επιπλέον πως "αν θέλεις τη Σάσα,  πρέπει να πληρώσεις". Συνιστούμε εξονυχιστικό έλεγχο!
 

Κατάλαβα! Οι εκατόνχειρες  του Υπουργείου Οικονομικών, άπλωσαν τα ξερά τους κι αρπάζουν απ' τους υπόδουλους υπηκόους, ότι τους ανήκει. Απ΄ την άλλη όμως, αν εξαιρέσεις τις....εξωσυζυγικές σχέσεις, εγώ, όλα τα υπόλοιπα τα περνάω στην καθημερινότητά μου!



Δρασκελίσαμε μερικές αράδες παρακάτω με το hacker όπου υπήρχαν προχειρογραμμένες κι οι οδηγίες για τους ελεγκτές:


Οι έγγαμοι πολίτες, ανεξαρτήτως ηλικίας, υποχρεώνονται εφεξής, να χτυπάνε ανελλιπώς κάρτα. Τόσο στη δουλειά τους, όσο και στα σπίτια τους.

Σε απουσία μεγαλύτερη των τριών ωρών, είτε απ΄ την οικογενειακή εστία, είτε και απ' το γραφείο τους, αυτομάτως θα... τεκμαίρεται απ΄την εφορία και η ύπαρξη εξωσυζυγικής σχέσης.




Στους ειλικρινείς φορολογούμενους, που θα δηλώνουν οικιοθελώς τις εξωσυζυγικές τους σχέσεις , η εφορία στις τρεις εξωσυζυγικές, θα διαγράφει τη μια...






Την πρώτη ημέρα του κάθε μήνα , όλοι οι πολίτες... επικράτειας, θα υποβάλλονται σε λεπτομερείς εξετάσεις χοληστερίνης.






Εφιστάται η προσοχή στους ελεγκτές:   Κυκλοφορούν ύποπτα σκευάσματα που την κατεβάζουν!






Σε όποιον πολίτη η χοληστερίνη παρουσιάζει αύξηση, μεγαλύτερη των έξι χιλιοστών απ΄τον προηγούμενο μήνα, θα απαγορεύεται αυτομάτως η κάθοδός του, σε διαδηλώσεις με το... πρόσχημα: «Πεινάμε».

Ενώ ...κανάλια που θα φιλοξενούν πολίτες, των οποίων οι μετρήσεις της χοληστερίνης δείχνουν αύξηση και που παρ΄ όλα αυτά...διατείνονται πως πεινάνε, θα χάνουν την προσωρινή άδεια εκπομπής τους.





Οι διοργανωτές των διαδηλώσεων τέλος, θα πρέπει να προσκομίζουν τις σχετικές ιατρικές μετρήσεις των συμμετεχόντων  (από δημόσια νοσοκομεία μόνο)




στα οικεία αστυνομικά τμήματα, όταν οι διαδηλώσεις τους, διοργανώνονται υπό το ...πρόσχημα της πείνας....


Εφεξής,  θα υπόκειται  σε φόρους κληρονομιάς και ο οικογενειακός τάφος. Με αντικειμενικές τιμές. (Υπενθύμιση: Στο Α' νεκροταφείο Αθηνών,  τα 3 τετραγωνικά μέτρα πωλούνται 30.000 €. Ενώ το ετήσιο ενοίκιο ενός τάφου, είναι της τάξεως των 3.000 €.)


Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται   στα  λαϊκά νεκροταφεία. Μη οδηγηθούν  τελικά οι  φορολογούμενοι στο κάψιμο των νεκρών τους  στην αλλοδαπή. Και ενδεχομένως,  στην υιοθέτηση μεθόδων ταφής των Ινδιάνων.

Θεσμοθετείται άμεσα και ο "εθνικός μπούσουλας" του ιδανικού βάρους. 
Και γι αυτό τα συνεργεία ελέγχου καυσαερίων  θα εφοδιαστούν με ζυγαριές ακριβείας.

Άντρες άνω των ογδόντα κιλών και γυναίκες άνω των πενήντα έξι κιλών, θα πληρώνουν ...τέλη κυκλοφορίας, της τάξεως των δύο €,  ανά κιλό και ανά μήνα. Για κάθε επιπλέον κιλό, από το ιδανικό εθνικό βάρους!

Στις αμέσως προσεχείς ημέρες η Τροχαία θα αφοδιαστεί με ειδικά ραντάρτς-ζυγαριές,  για δειγματοληπτικούς ελέγχους.







Για την  αποφυγή παρεξηγήσεων,  οι  πολίτες θα ζυγίζονται γυμνοί. 






Οι  υπέρβαροι  πολίτες θα οδηγούνται στις εφορίες για την καταβολή προστίμου.






Όπως ήμασταν απορροφημένοι με τον hacker στους... υπολογιστές του Υπουργείου,  ξαφνικά ένα μήνυμα αναβόσβησε στην οθόνη μου. Και μας έκοψε στην πιο ακατάλληλη ώρα.

 "Τσακίσου και βγες απ΄ τον υπολογιστή μου, μη σε πάρει ο διάολος" έγραφε το μήνυμα σε άπταιστη αργκό.

"Ποιός είσαι εσύ μωρέ;" τον προκάλεσα με το δικό μου μήνυμα...
 "Ο ....σοφός Νομοθέτης είμαι ρε ηλίθιε. Άκου ποιός είμαι" μου έγραψε και μαύρισε εντελώς η οθόνη μου....


Αλήθεια ορέ πατριώτες,  ακόμα σοφοί νομοθέτες αλληλο-προσφωνούνται  μεταξύ τους αυτοί οι αλληλο-συγχαιρόμενοι εκεί στο νεοκλασικό; Έλα.....στον τόπο σου!









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου