Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ

Το ξαναείπαμε: Θέλω να αγιάσω,  αλλά δεν με αφήνουν!  Μας γέμισαν με  σποτάκια πάλι οι διαφημιστές, προκειμένου να προβληθούν στο blog,  με τη μεγαλύτερη αναγνωσιμότητα. Ήτοι, το  δικό μας vavelhaber: Εκτός κι αν μας πιάνουν...Κώτσους παραμυθιάζοντάς μας με  κάτι τέτοια...Επειδή τα προβάλλουμε δωρεάν! Έχει γούστο; Τέλος πάντων...Θα το ερευνήσουμε αργότερα. Στα σποτάκια μας λοιπόν εμείς:


Ο Υπουργός Οικονομικών κ. Γεώργιος Παπακωνσταντίνου κατέθεσε σήμερα στη Βουλή το Σχέδιο Προϋπολογισμού του Κράτους για το οικονομικό έτος 2010, συνοδευόμενο από τον Απολογισμό και τον Ισολογισμό του Κράτους για το οικονομικό έτος 2008. Προϋπολογισμός και ισολογισμός, κατατέθηκαν σε USB stick!



Μερικές εβδομάδες αργότερα και μόλις ωστόσο οι εθνοπατέρες ψήφισαν τον προϋπολογισμό του 2010 και τη λιτότητα των....άλλων το...διέπραξαν και πάλι! Καμαρώστε απ΄το troktiko και  το τι ακριβώς διέπραξαν: 



ΠΗΓΑΝ ΜΕ ΤΣΑΡΤΕΡ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ 4 ΩΡΕΣ


Συνολικά 52 άτομα πέταξαν για τις περιφέρειές τους αμέσως μετά την ψήφιση του Προϋπολογισμού, στις 2.50 τα ξημερώματα της Τετάρτης προς Πέμπτη.

Κι ενώ θα μπορούσαν να περιμένουν μόλις 4 ώρες για να ταξιδέψουν με την πρωινή πτήση της «Ολυμπιακής», όταν και σύμφωνα με τον Κανονισμό της Βουλής θα καλύπτονταν τα έξοδά τους, όπως συμβαίνει με όλους τους βουλευτές της Περιφέρειας, εκείνοι προτίμησαν να χρεώσουν το ταμείο ,προτίμησαν τη διακομματική πολυτέλεια της prive πτήσης, στέλνοντας τον λογαριασμό στους φορολογουμένους.
(πληρώσαμε 4 φορές πάνω).

Η επόμενη πτήση με την «Ολυμπιακή» ήταν στις 7 το πρωί της Πέμπτης, δηλαδή μόλις τέσσερις ώρες αργότερα! Tο κόστος της πτήσης ήταν υψηλό αφού το αεροπλάνο θα αναγκαζόταν να επιστρέψει άδειο από τη Θεσσαλονίκη. Ανάμεσα στους υπουργούς που πήγαν με τσάρτερ ήταν και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Πεταλωτής.

 ΠΟΛΥ ΚΑΚΩΣ  κ. ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΕ!  ΞΑΝΑΓΙΝΑΜΕ ΜΠΑΝΑΝΙΑ! 






ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ:







 Λόγω έργων συντήρησης  των Καρυάτιδων του Παρθενώνα, ζητούνται από το Υπουργείο πολιτισμού,  part time "καρυάτιδες", μέχρι και την αποπεράτωση των έργων συντήρησης. Οι "καρυάτιδες" πρέπει να έχουν ύψος 172 εκατοστά ακριβώς,  να ζυγίζουν :76-78 κιλά και να είναι άρρενες. Θα προτιμηθούν οι πρώην τσολιάδες της  προεδρικής φρουράς και οι  διατεθειμένοι να εργαστούν ως ...βαστάζοι με καθεστώς προγραμμάτων stage.









Φόρος και στο …χαρτζιλίκι!

"ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ"18/1/10:Πλήγμα για τα μικρομεσαία νοικοκυριά η φορολόγηση όλων των δωρεών για οποιοδήποτε χρηματικό ποσό από γονείς στα παιδιά και από συζύγους στις συζύγους...  
























Συμβαίνουν και εις....Παρισίους!



Κι όσο για την Ελλάδα; Άστα να πάει στο διάολο. Όταν βλέπεις κοτζάμ...τζίγκερ Βαρδινογιάννη  να τηρεί από υποχρέωση το έθιμο,  κόβοντας μια....τυρόπιτα, είναι να μη αναφωνήσεις: porka mizeria!








ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ-ΠΩΛΕΙΤΑΙ








 
















 

 

Σκληρή στάση της Κυβέρνησης προς τους αγρότες

«Το αγροτικό είναι ζήτημα που αφορά όλη την κοινωνία. Τα αιτήματα είναι θεσμικά και προσπαθούμε να τα επιλύσουμε», διεμήνυσε ο Πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, μετά το τέλος του άτυπου υπουργικού συμβουλίου.Υπάρχουν δουλείες του παρελθόντος με τις οποίες πρέπει να έρθουμε σε ρήξη επισήμανε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου στο άτυπο υπουργικό συμβούλιο, στο οποίο κύριο αντικείμενο συζήτησης ήταν ο προγραμματισμός ανά υπουργείο, με χρονικό ορίζοντα το Πάσχα και τον Ιούνιο.


Σε συνέντευξή του στο ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 24/1/2010 ο Θεόδωρος Πάγκαλος λέει οτι οι αγρότες που συμμετέχουν στα μπλόκα δεν είναι παραπάνω απο 600. Χαρακτηρίζει "εσχάτη μειοψηφία" τους αγρότες που συμμετέχουν στα μπλόκα και ρίχνει τις ευθύνες στο ΚΚΕ. "Είναι προφανές οτι εντάσσεται η τακτική ορισμένων κομμουνιστών αγροτών στη λογική της κας Παπαρήγα  "έχουμε πόλεμο". Ο εμφύλιος πόλεμος ήταν μια τραγωδία την προηγούμενη φορά. Αυτή τη φορά τείνει να γίνει τραγωκωμωδία" αναφέρει ο κος Πάγκαλος στη συνέντευξή του.





















Το κισμέτ μας είναι, να μας κυνηγάει κάποια  Ιρλανδία  μια ζωή: Άλλοτε σαν... παράδειγμα προς μίμηση κι άλλοτε, σαν παράδειγμα προς αποφυγή!


ΕΘΝΟΣ 12/4/2006: "Η πολιτική της κυβέρνησης αξιοποιεί τα διδάγματα από το "ιρλανδικό μοντέλο" της οικονομίας και όχι από το σκανδιναβικό, είπε ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Γιώργος Αλογοσκούφης κατά τη διάρκεια ομιλίας του με θέμα "μεταρρυθμίσεις για την ανάπτυξη και την απασχόληση".



ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: (Δεκέμβριος 2009)

Δεν θα γίνουμε Ιρλανδία




1hΑντεπίθεση εντός και εκτός Ελλάδας, προκειμένου να πείσει ότι μπορεί να απελευθερώσει τη χώρα από τις συμπληγάδες του ελλείμματος και του χρέους, που απειλούν να τη συνθλίψουν, αρχίζει σήμερα η κυβέρνηση.







Εγώ μα την Παναγιά, την άλλη φορά, θα ψηφίσω μια κυβέρνηση που... δεν θα έχει κανένα απολύτως σχέδιο!





Για να δούμε  και κατά που θα μας βγάλει και  μια πολιτική , έτσι στα... κουτουρού βρε αδερφέ! 




































ekonomi41Το επιτόκιο στη δημοπρασία των εντόκων γραμματίων διάρκειας 52 εβδομάδων, διαμορφώθηκε στο 2,20% από 0,91% στην προηγούμενη έκδοση, τον περασμένο Οκτώβριο.  Οι αναλυτές προέβλεπαν ότι θα ανέλθει μέχρι το 2,60%. Το πρόγραμμα κρατικού δανεισμού για το 2010 αναμένεται να διαμορφωθεί στα 53-54 δισ. ευρώ, έναντι 66 δισ. ευρώ, περίπου, το 2009.









Μη το φοβάστε ορέ πατριώτες το ενδεχόμενο! Τρία εκατομμύρια  επαγγελματίες ...φορολογούμενοι (μισθωτοί και συνταξιούχοι)  μπήκαν ξανά εγγυητές στα δάνεια του κράτους.  Με... υποθήκη τους μισθούς και τις συντάξεις τους! Έτσι θα αφήσουμε τη χώρα να πτωχεύσει μωρέ; 


Άσε που στο παιγνίδι της στήριξης της εθνικής μας οικονομίας,  μπήκε  εσχάτως με τις μπάντες κι η γενιά των ...προγόνων των οικονομικών μεταναστών μας.






ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΗΛΗΣ: Ρε φοροφυγάδες, βάλτε και μια φορά επιτέλους πλάτη κι εσείς... Νισάφι πια! 




Troktiko 20/1/10 Ερώτηση Χατζηδάκη για τις «εισπρακτικές» εταιρείες


Ερώτηση σχετικά με την καθυστέρηση της κυβέρνησης στην εφαρμογή της νομοθεσίας για τις λεγόμενες «εισπρακτικές» εταιρείες κατέθεσε σήμερα ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωστής Χατζηδάκης...  Βρε καλώς τα παιδιά....Το ίδιο ακριβώς ρωτάμε κι εμείς για τα προηγούμενα 7 δικά σας χρόνια ντε!











Το   Πολιτικό γραφείο του ΚΚΕ με έκτακτη συνεδρίασή του και σε αναγνώριση των θυσιών του  "ΓΝΩΣΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΥ" στο ξεπέρασμα της οικονομικής κρίσης, παρήγγειλε ήδη σε κουβανό καλλιτέχνη,  έναν ανδριάντα  ...βιομηχάνου,  τον οποίο θα αναρτήσει στο ιδιόκτητο μέγαρό του στον Περισσό! Στις αποκλειστικές φωτογραφίες μας, ο ανδριάντας!




ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ:

Από την ΕΠΟ  (Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία) ζητούνται εθελοντές παράγοντες ποδοσφαιρικών  σωματείων,  εγνωσμένης , πείρας ψυχραιμίας και σοβαρότητας,  προκειμένου να διδάξουν στα αντίστοιχα σεμινάρια της Ομοσπονδίας, για την καταπολέμηση του χουλιγκανισμού,  στις πρωτεύουσες των νομών της χώρας.




Eντελώς απροειδοποίητα, στη  Σοσιαλιστική διεθνή και υπό την προεδρία του   Γιώργου Παπανδρέου,  μπαίνει προς συζήτηση η  ίδρυση και του αντίπαλου δέους ,  σε αντιστάθμισμα των πιο εύρωστων οικονομικά χωρών του πλανήτη: Των   G-8

και G-20 κοντολογίς,



με  την δημιουργία του διεθνούς οργανισμού των...  
G -220, πιο φτωχών χωρών του πλανήτη. 


Υποψήφιοι για την προεδρία του νέου φορέα των φτωχών,  είναι η πρόεδρος- της χρεοκοπημένης εδώ και καιρό- Αργεντινής  κ. Κριστίνα Φερνάντες








κι ο ημέτερος ....αυτοσυγχαιρόμενος προκαταβολικά πρωθυπουργός   κ. Γιώργος Παπανδρέου!



Στη σχετική μυστική ψηφοφορία ο Έλληνας πρωθυπουργός , κερδίζει με διαφορά στήθους την πρόεδρο της Αργεντινής και αναδεικνύεται  πρώτος πρόεδρος, των G-220 πιο φτωχών χωρών του πλανήτη...


..μέσα σε  ντελίριο ενθουσιασμού  των  παρισταμένων,  αλλά και πάμφτωχων διαδηλωτών!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου