Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΕΣ








Πως μεταφράζεται στην καθημερινότητα του πολίτη,  ο νόμος περί....ανευθυνότητας των Υπουργών;

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ! 
Και ο αντίστοιχος  νόμος περί....ευθύνης των πολιτών;  
ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ!

 

"Οι περικοπές, των μισθών,  αφορούν μόνο τους μισθωτούς δημόσιους Υπάλληλους κι όχι τον Ιδιωτικό τομέα. Ούτε τους συνταξιούχους"




ΜΑΡΙΛΙΖΑ ΞΕΝΟΓΙΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ: «τα μέτρα είναι στα όρια της φυσιογνωμίας(;) της παράταξης...»3/3/2010

«Οχι,  δεν είναι στα όρια. Είναι εκτός των ιδεολογικών ορίων του ΠΑΣΟΚ, είναι όμως μέτρα έκτακτης ανάγκης».3/3/2010

 
Το πόσο ρεύμα έχει το blog μας , εμείς εντελώς....υποκειμενικά το ξέρουμε. Εκείνο που εντελώς....αντικειμενικά  δεν γνωρίζαμε ως τώρα,  είναι πως η χάρη μας θα έφτανε μέχρι και το Γερμανικό Κοινοβούλιο!

Αναδημοσίευση από σχετική ανάρτηση μας με προτάσεις για την οικονομική μας ανάκαμψη και στο... Χρονογράφημα:  "ALTER ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ", την Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2010

"3. Και στις προίκες της φύσης να επενδύσετε. Βέβαια!    Έχουμε   χιλιάδες νησιά και βραχονησίδες, που μας στοιχίζουν ένα σκασμό λεφτά  για να τα φυλάμε. Πουλήστε τα! 

Κι αν συνεχίσετε να κιοτεύετε τόσο πολύ μπροστά στο ΚΚΕ,  νοικιάστε τα βρε αδερφέ. Για 99 χρόνια. Τα έργα υποδομής που θα φτιάξουν οι μεγιστάνες, θα δώσουν δουλειά και στους οικοδόμους του ΠΑΜΕ. Όπως έδωσαν δουλειά οι ...καπιταλιστές  και στους εργαζόμενους στην Τυποεκδοτική τους!  Που τους απαγορεύεται να απεργήσουν! Γιατί το ...επιχειρηματικό ΚΚΕ, είναι διαφορετικό απ΄το κοινοβουλευτικό ΚΚΕ! Μην ξύνουμε πληγές όμως πάλι....

Μα και το προσωπικό που θα προσλάβουν για να  συντηρούν τα νησιά τους οι ...νοικάρηδες,  θα δώσει μόνιμη δουλειά σε χιλιάδες άνεργα χέρια. Με ταυτόχρονη περιφερειακή ανάπτυξη. 

Χώρια που θα είναι δύσκολο στον Τούρκο πλέον,  να σουλατσάρει στον εναέριο χώρο ενός... Μπίλ Γκέϊτς για παράδειγμα. Ή να  ξαμολήσει τις φρεγάτες του, στα χωρικά ύδατα της βραχονησίδας... του Μπράντ Πήτ. 

Κινδυνεύοντας να τρακάρει με το σκάφος του βρετανού, του Ιταλού, του Γερμανού και του οπουδήποτε παπαράτσι. Δίπλα στους εγχώριους παπαράτσι. Και τη φύλαξη,  θα την αναλάβουν πλέον τα μεσημεριανάδικα με τους παπαράτσι τους: Του ALTER, του STAR και του  ALPHA! Που θα γίνουν και λιμενικό στη θέση το λιμενικού!

Αν θυμάμαι σωστά,  μια ώρα πτήσεως ενός μαχητικού για ανάσχεση πάνω στο Αιγαίο, κοστίζει κοντά στις 100.000 €. Πουλήστε ή νοικιάστε τα νησιά, πριν να μας τα ....καταλάβουν ντε γιούρε οι λαθρομετανάστες!  Και στήσουν κι από μόνοι τους κανάν...φορολογικό παράδεισο! Γρηγορείτε! "
Αυτά προτείναμε εμείς,  πριν από ένα μήνα. Μα που να καταλάβετε από χρονογραφήματα εσείς οι...βόρειοι.
 
Και η αντιγραφή της Bild:

4 Μαρτίου 2010: Δυο βουλευτές της συμπολίτευσης της Καγκελαρίου Μέρκελ,  πρότειναν στην κυβέρνηση- μέσω της εφημερίδας "Bild" -να πουλήσουμε μερικά νησιά μας να ανασάνουμε.

Αλλά και στο εσωτερικό έχουμε πέραση....Βέβαια! Απ΄αυτό εδώ το blog  προτείναμε,  την μείωση των βουλευτών σε 100! (στο ίδιο "χρονο": ΑLTER ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ).  Το 'πιασε ο  Ρέπας λοιπόν το ...υπονοούμενο   και πρότεινε την μείωση των βουλευτών σε 200. Εύγε Δημήτρη. Πάντα τέτοια. Κοντά είμαστε! Πέντε πάνω δέκα κάτω, θα τη βρούμε τη λύση!

 
Επείγονται -σύμφωνα με αλλεπάλληλα δημοσιεύματα του blog "Fimotro"- οι μεγαλοεκδότες,  να συναντηθούν με τον πρωθυπουργό. Ο ...βαθύτερος  λόγος; Το μοίρασμα της κρατικής διαφήμισης! Έλα Χριστέ και Παναγιά! 
(για να μη χρησιμοποιήσω και κανά άλλο σλόγκαν απ΄την ελληνική αργκό δηλαδή , που ξεκινάει κι αυτό με το: "Έλα," και τελειώνει "στον  τόπο σου" !

  










Ο υπάλληλος της 
Ευρωπαϊκής Ένωσης...ΕΠΕ! 













...κι ο Πλανητάρχης !




















Με 9.783 επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής ετησίως στη χώρα μας  (αντιπροσωπεύουν αυτές που γίνονται από πλαστικούς - μέλη του ISAPS, γι’ αυτό ο αριθμός είναι μικρότερος από τον πραγματικό), η Ελλάδα ξεπερνάει, μεταξύ άλλων, την Αγγλία (8.114), την Ιταλία (5.400), τη Δανία (7.680) και τη Σουηδία (4.902).




Ε,  δεν ήθελε και πολύ το ΣΔΟΕ για να πλακωθεί στο ...πόθεν έσχες!  




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου