Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΜΕΡΟΣ Α

"Και τώρα δουλειά!"  Μας είπαν ορθά κοφτά οι ελεγκτές του Δ.Ν.Τ! "Κι ενωμένοι στον αγώνα" μας συνέστησαν.

Συγκλονίστηκα μέσα μου απ΄ αυτήν την εθνική αίσθηση του χρέους ! Και επιστράτευσα εαυτόν,  στη ....διοικητική μέριμνα. Κάτι που ξέρω να κάνω καλά.   Κάνοντας έρευνα αγοράς για τις ...καρέκλες των  αγωνιστών της πρώτης γραμμής. Για να βγαίνει καλύτερα η δουλειά! Αρχαιόθεν εξάλλου, η μάχη της καρέκλας σ΄αυτή τη χώρα, ήταν ομότιμη της επιβίωσης.

Μετά από επίπονη  έρευνα  λοιπόν, κατέληξα σε μερικές εργονομικές καρέκλες και πολυθρόνες, για  την πολιτική και πολιτειακή μας ηγεσία κατ΄αρχήν. Αυτήν την collection , θέσαμε υπ΄όψιν των ενδιαφερομένων και σας μεταφέρουμε τις αντιδράσεις τους.  

























Έχοντας ολοκληρώσει την έρευνα αγοράς για τους θεσμικούς παράγοντες, προχωρήσαμε στην επιλογή καρέκλας και για τους Υπουργούς μας. Νωρίτερα όμως,  περάσαμε κι απ΄ το γραφείο του Αντιπροέδρου.






Ο αντιπρόεδρος,  πλήρωσε απ΄την τσέπη του τις...αναπηρικές καρέκλες των Υπουργών, μας όρκισε να μην πούμε τίποτα μέχρι να αναρτήσει τη βαθμολογία τους στο διαδίκτυο, πλήρωσε και τις δώδεκα καρέκλες των συν-υπουργών του τσάρου της Οικονομίας και μας άφησε να συνεχίσουμε την έρευνα αγοράς,  για τις καρέκλες των  λοιπών Υπουργών μας πλέον. Τα αποτελέσματα αυτής της εξειδικευμένης έρευνας της αγοράς, θα σας τα παρουσιάσουμε προσεχώς. Κι αμέσως  μόλις ολοκληρωθεί η έρευνά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου