Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

ΧΑΣΑΜΕ ΤΗ ΜΠΑΛΑ STOP!








ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΑ
 


Χαρίζεται αφίσα και σλόγκαν για δημοτικό συνδυασμό. Ταιρίαζει και σε γιατρο-δήμαρχο!


ΔΕΝ ΤΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ!

Σπυράκια βγάζει  ο πρόεδρος της Εξεταστικής για την Siemens,  Σήφης Βαλυράκης, με το δρόμο που παίρνουν οι έρευνες για την εξεταστική του! 
Τι επιπλοποιούς αναγόρευσε σε... Υπουργούς της Νέας Δημοκρατίας, τι ...στοχευμένες διαρροές στα φιλικά  κανάλια και εφημερίδες  επιχείρησε , δημιουργώντας πρόσκαιρο κλίμα, τι για "μυστικά" ραντεβού -πριν και μετά τις συνεδριάσεις της εξεταστικής με τους μάρτυρες κατηγορήθηκε από τα άλλα μέλη-  τι λογαριασμούς  Υπουργών της ΝΔ  που εξιουσιοδοτήθηκε  από τους ίδιους να ανοίξει δεν άνοιξε,  για να τους κατηγορήσει μετά για άρνηση(!) συνεργασίας.  
Κι ακόμα να βάλει μυαλό. Παρά τα τροχιοδεικτικά  της έγκριτης Κατερίνας Ακριβοπούλου, πως...


Ο πρόεδρος, συνεχίζει ακάθεκτος, τα επικοινωνιακά του τερτίπια! Αλλά το είπε η Κατερίνα και εμείς, το επαναλαμβάνουμε:



Όσο και να το παλεύει τελικά, τίποτα μα τίποτα  δεν του κάθεται! Και οι μόνοι που  συνεχίζουν να παραμένουν στο κάδρο, είναι οι Υπουργοί και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ.  

Τα  οποία στελέχη, τον βήχα μεν  έκρυψαν, αλλά το χρήμα δεν το...άντεξαν! Και Υπουργοί και στελέχη, για γενεές 14 πίσω παρακαλώ! 

Από δεξιά μεριά,  κάτι ...μεταστάντες μνημονεύονται  μονάχα (ο νεκρός δεδικαίωται λέει ο θυμόσοφος λαός) κάτι ...τεντζερέδια που του προκύπτουν και κάποιες επαφές,  που δεν τεκμηριώνουν αυτά που θα ήθελε! Α, μη το ξεχάσω: Και ένα ασκέρι  δημοσιογράφων που πήραν μικροδωράκια από τη Siemens (μόνο άραγε;) και τα οποία δεσμεύτηκε  ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ να μας αποκαλύψει,  μόλις μάθει αλλά ακόμα στο ακουστικό μας περιμένουμε!
Ακόμα κι ένα ασκούμενο λαμόγιο της πιάτσας να ρωτήσεις όμως πρόεδρέ μου, θα του πει πως οι μίζες πέφτουν, πριν να υπογραφούν οι συμβάσεις! Το σύνολο των οποίων συμβάσεων υπεγράφη, μόλις συμπτωματικά ο Καστανίδης παραιτήθηκε από το Υπουργείο του, με μύριες αιχμές. Και  όταν ο αντικαταστάτης του Μαντέλης, υπέγραψε όλες τις συμβάσεις. Για να πάρει μετά την... "εκλογική  του χορηγία".  Γκρεμίζοντας απ΄τα σύννεφα  και τον προϊστάμενο πρωθυπουργό!

Μήπως βρε πρόεδρέ μου, να άλλαζες πλευρό; Έρευνας πλευρό εννοώ και τίποτα παραπάνω!


Και τώρα μάλιστα,  που η ...διπλανή επιτροπή -του Βατοπεδίου ντε-  που ετοιμάζεται να καλέσει και τον Καραμανλή σε ακρόαση, απ΄τη μύτη να τον πιάσεις τον πρόεδρο,  θα σκάσει... Γιατί άλλο  πράγμα ο Βουλγαράκης...




και εντελώς διαφορετική περίπτωση,  η κυρία Πελέκη-Βουλγαράκη:

Οπότε τι σου μένει πρόεδρέ μου; Να κλείσεις τον κατάλογο των μαρτύρων,  καλώντας κι αυτή την άγνωστη "θείτσα" που κάθεται δίπλα στον Καραμανλή. Για μια καταθεσούλα μωρέ!


Και ξανά μανά, τον Καραμανλή και τον Σημίτη και στο δικό σου κονάκι της εξεταστικής.



Κι ύστερα , να τραβήξεις για την Γερμανία και να τραβήξεις επισταμένως  το αυτί του Χριστοφοράκου ! Μιας και ένας σκασμός λεφτά , που κατηγορηθήκαν τα κόμματα  του ...οικοσυστήματος πως "τα...πήραν" βρέθηκαν να λιμνάζουν ...ανεπίδοτα, στους δικούς του λογαριασμούς και στους λογαριασμούς του Καράβελα.Δεν ματακούστηκε να κλέβουν τα κόμματα οι Υπάλληλοι!!!

Ο οποίος Καράβελας,  πλην του διαμερίσματος  που αγόρασε στη Λατινική Αμερική στην οποία παρεπιδημεί -διαμέρισμα το οποίο μας κάρφωσε η ...τριτοκοσμική (κούνια που μας κούναγε) Λατινική  χώρα- έχει αγοράσει επιπροσθέτως και την μισή Αντίπαρο! Αλλά το ξαναείπαμε: Έμαθαν πως...και πλάκωσαν κι οι...

ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΑ 

 



Κύριε Ροντούλη, υποψήφιε Περιφερειάρχη του ΛΑΟΣ στη Θεσσαλία, αφίσα και σύνθημα αλήθεια , βρήκες για τον συνδυασμό σου ή να σου χαρίσω μια δικιά μου έμπνευση;



ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΜΙΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ! 











ΚΥΡΙΑΚΗ12/9/2010:  ΤΟ.... ΤΡΟΧΙΟΔΕΙΚΤΙΚΟ



ΔΕΥΤΕΡΑ 13/9/2010: Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
 














ΤΡΙΤΗ 14/9/2010:...ΧΑΣΟΣΚΟΠΟΙ(;) (πρατηριούχοι) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΩΝ (;) (κράτος) 




ΤΕΤΑΡΤΗ 15/9/2010: Η ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ














ΠΕΜΠΤΗ 16/9/2010: ΠΛΑΦΟΝ ΤΕΛΟΣ!  ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕΣΑ ΣΥΝΗΘΗ @k@!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου