Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΠΑΠΟΥΤΣΙΩΝ 3

Η Κυριακή των παπουτσιών ξημέρωσε.  Όπως σε κάθε εκλογές, έτσι και σήμερα, ψηφίζουμε ...κομματάκι και για το μέλλον. Ακόμα κι αν αυτό το μέλλον έγινε λαστέξ και προσαρμόζεται σύμφωνα με τις επιθυμίες του καθενός που το πιάνει στα χέρια του, ένα "μέλλον" είναι σίγουρο: Το μέλλον των παιδιών μας. Που κατά πως τα καταφέραμε, τα αφήνουμε να το αντικρίζουν από τις χαραμάδες! 


Τα στόματα  έκλεισαν οι κάλπες άνοιξαν, τα πολιτικά  ριάλιτι στις τηλεοράσεις θα τραβήξουν ξανά προς τη δόξα, εν όψει δεύτερου γύρου...

...οι επικοινωνιολόγοι τρώνε τα νύχια τους   κι ο λαός από τις επτά σήμερα το πρωί,   καταθέτει την ψήφο του. Στα ...μαύρα κουτιά!

Τα "εκλογικά έργα" που άρχισαν εσχάτως,  είτε ολοκληρώθηκαν κακήν-κακώς... 

είτε θα παραμείνουν κουφάρια, μέχρι τις επόμενες εκλογές...Ενώ οι δημοτικοί άρχοντες του χθες  που δεν υποστηρίχτηκαν από τους "μεγάλους" και δεν ξαναβγαίνουν , παράτησαν τα πάντα στην τύχη τους:
Η μέρα πάντως τουλάχιστον στη νότια Ελλάδα, είναι τόσο γλυκιά (..."καταλληλότερη"  ακόμα και για μπάνιο)  που βοηθάει και την αποχή. Που εντελώς μεταξύ μας,  η αποχή, είναι χείρα βοηθείας σε ...χήρες και ορφανά. 
Σ΄αυτές τις δημοτικές εκλογές,  οι όροι αντιστράφηκαν: Συνήθως στις  ενδιάμεσες εκλογές, ο λαός έστελνε "μήνυμα" στις πολιτικές του δυνάμεις. Σε ετούτες όμως,  οι πολιτικές δυνάμεις πρωτοτύπησαν: Στέλνοντας πρώτες μήνυμα στο λαό! Για να δούμε τι άλλο θα δούμε!!!

 "Πατριώτες" και "μη πατριώτες"  που εντελώς συμπτωματικά,  θα χρειαστούν όλοι τους από βδομάδα στο πολιτικό οικοσύστημα,  καταθέτουν στα... μαύρα κουτιά το δικό τους δείγμα γραφής: 

Στέλνοντας και το δικό τους μήνυμα:

Ψηφίζοντας παρεμπιπτόντως για δημοτικούς άρχοντες: Τον Μπάρμπα Μήτσο, τον Κυρ-Κώστα, την αντάρτισσα Παγώνα, τον...αντιστασιακό Ροντούλη, τον ...την...τους...


Τοποθετώντας ο καθένας τον δικό του πήχυ, στο ύψος που γουστάρει. Κι ανεξάρτητα από το ύψος που τοποθέτησαν για... χάρη του τον πήχυ,  οι συνήθεις ύποπτοι. Δικό μας είναι σήμερα το αγώνισμα κι εμείς βάζουμε τους κανόνες. Μέχρι που αλλάζουμε και άθλημα άμα μας καπνίσει!

Σήμερα δίνουμε ψήφο:  είτε παραδοχής είτε και ανοχής, είτε και διαμαρτυρίας, είτε, είτε, είτε...Και γύρω στις επτά το απόγευμα,  σε κάποιον ή σε κάποιους,  ο λαός  θα πει και το ΙΤΕ ΠΑΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ: Είτε στην Πλατεία...Κλαυθμώνος, είτε στην Πλατεία Ρηγίλλης, είτε στο Λόφο του "σκούζε",  (Σκουζέ είναι το σωστό, μην πάτε και σε λάθος "λόφο" όσοι ετοιμάζεστε για κηδείες και μνημόσυνα   δηλαδή)  είτε, είτε, ίτε.....

Ε ρε αντάρτισσα Παγώνα,  (που εγώ ο Fun του δικομματισμού τόσα χρόνια,  θα αξιωθώ να σε σταυρώσω πρώτη φορά σήμερα στην κάλπη)  έχεις τα κότσια  να "ρίξεις" κοτζάμ κυβέρνηση και δεν μας είπες και τίποτα νωρίτερα  για τη δύναμή σου; Παίζοντας το "παγόνι"


Μπράβο Παγωνάρα μου! Άντε και πρόεδρος της πραγματικής μας κυβέρνησης του ΔΝΤ με το καλό! 


Αυτές οι εκλογές πάντως,  έχουν ένα διαφορετικό χρώμα από όλες τις προηγούμενες: Εκτός από τα παραδοσιακά κόμματα "μη κυβερνητικές οργανώσεις" της αριστεράς,  (που δεν αξιώθηκαν να αρθρώσουν μισόν αιώνα τώρα και μια πρόταση εξουσίας της προκοπής, αρνούμενες να  μπουν και σε κυβερνήσεις συνεργασίας)  σ΄αυτές τις εκλογές,  μη κυβερνητικές οργανώσεις το παίζουν ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ τρομάρα τους!!!

 Όλοι τους θέλουν να τις χάσουν πανάθεμά τους: 

Κάνοντας τα αδύνατα δυνατά γι αυτό!

Και με  τον Καρατζαφέρη το κατόπι:

Τελικά σε κάποια "καταχωνιασμένη"  είδηση του MEGA, "ανακάλυψα" και ποιος πραγματικά θέλει να μας κυβερνήσει: Λέγοντας και κάτι για εμάς:

Ούτε που θα ήθελα να είμαι στη θέση της βουλευτίνας της ΝΔ απόψε,  της Έλσας Παπαδημητρίου. Που ήταν με το μέρος του Τατούλη ευθύς εξ΄αρχής κι όταν εκείνος προηγείτο 20 ολόκληρες μονάδες,  για να γίνει στην Πελοπόννησο ντέρμπι ο αγώνας, μόλις το ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε πως στήριξε κι εκείνο Τατούλη! Ούτε ψύλλος στον κόρφο σου Έλσα! 


Μα εμείς ω μη κυβερνητικές οργανώσεις, εκεί: Το χαβά μας! Θα μας ξανακυβερνήσετε, θέλετε δεν θέλετε! Και θα τα βρούμε και στις...προθέσεις της γραμματικής!

Εκτός κι αν σας συνεπήρε τόσο πολύ η... ανακύκλωση!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου