Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ

Το διαχρονικότερο και μεγαλύτερο ψέμα που κυριαρχεί σ΄αυτόν τόν τόπο,  είναι πως οι κυβερνήσεις μας είναι κυβερνήσεις όλων των Ελλήνων. Στην αντίπερα όχθη, συναντούμε σταθερά και τους Έλληνες όλων των κυβερνήσεων. Όπως οι ΔΕΚΟ καλή ώρα!

Αυτά είχε πει επισήμως, τότε  ο Παπακωνσταντίνου. Αλλά κατά βάθος,  αυτά ήθελε να πει:

Νομίζετε πως υπερβάλουμε; Δείτε και τη συνέχεια. Αφού θυμηθούμε και τη ρήση του αείμνηστου γεννήτορα του ΠΑΣΟΚ νωρίτερα: "Ο λαός διαθέτει και μνήμη και κρίση"  Ανδρ. Παπανδρέου 1981.

Η τρόικα,  δεν είπε τίποτα περισσότερο απ΄αυτό που λέμε όλοι μας: Πως το κράτος παραείναι μεγάλο. Και κάποτε θα έπρεπε να συρρικνωθεί.

Για να μας το ξαναπούνε νέτα σκέτα οι τροϊκανοί: Με μετατάξεις δεν μειώνονται το έξοδα . Απλά μετακυλίονται. Και με εθελούσιες συντάξεις, απλά τα έξοδα αλλάζουν φορέα πληρωμής...Επιβαρύνοντας τα ταμεία...Τα οποία ταμεία είτε κάνουν στάση πληρωμών, είτε καλούν τους ακούσιους συνδρομητές τους σε έκτακτες...εισφορές. είτε και μειώνουν τις δαπάνες της υγείας λόγου χάριν. Συνεπώς;...

Η Ελπίδα των νέων για μια θέση εργασίας κι αν δεν πέθανε πρώτη...ευνουχίστηκε! 

Το κρίσιμο αυτή τη στιγμή, είναι να τακτοποιήσουμε τις αμαρτίες του παρελθόντος...Ετακτοποιήθη που θα έλεγε κι ο Μαυρογιαλούρος!


Να ρίξω και μια ιδέα; Τη ρίχνω κι ας πέσει χάμω!!!

Το ξαναείπαμε: Κακώς κάκιστα το οικοσύστημα φόρτωνε το δημόσιο με κόσμο. Αλλά αυτοί που φταίνε λιγότερο είναι οι εργαζόμενοι. Των δύο ταχυτήτων εργαζόμενοι: Των πράσινων ρετιρέ, και του γαλάζιας πρασιάς. Της πολυκατοικίας ντε! 
Για να δούμε τι θα δούμε....

Εμείς απ΄την πλευρά μας τι να πούμε τώρα στο ΠΑΣΟΚ. Απλώς σας συμπαριστάμεθα!

Εντός κλίματος κι η Νέα Δημοκρατία πάντως...Δεν μπορείς να πεις!!!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου