Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

ΕΤΟΣ 2030μ.Χ. Πολιτικός Καζαμίας ( μέρος 7ο)



ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2030


 ***Ο φράχτης που στήθηκε στον Έβρο το 2012, για την αποτροπή της εισόδου στη χώρα των λαθρομετα-ναστών, ξεπράστηκε, όπως ήταν αναμενόμενο, ταχύτατα. Και το μόνο που κατόρθωσε,  ήταν η  αύξηση των "διοδίων"  για τους δουλεμπόρους από τα 10 στα 20.000 δολάρια κατά κεφαλήν λαθρομετανάστη.  


Η Τουρκία,  έχοντας  πάντα κατά νουν το δόγμα του μακαρίτη προέδρου της,  Τουργκούτ Οζάλ  "αμολύστε στην Ελλάδα τρία εκατομμύρια μουσουλμάνους και η Ελλάδα θα εξαφανιστεί" κι αν δεν διευκολύνει τους δουλεμπόρους, κάνει επιεικώς τα στραβά μάτια... Στην αποβίβασή τους στα νησιά του Αιγαίου.


Με τους δουλεμπόρους να αλλάζουν λιμάνια αποβίβασης,  κάθε δεύτερη μέρα. Και στα νησιά μας κάθε τρεις και λίγο, να  αντικαθίσταται  ο Καλλικράτης από τον Ξενοκράτη. 


Σύμφωνα με μελέτες του ΔΝΤ πάντως, σε κάθε εκατομμύριο λαθρομετανάστες,  που διοχετεύτηκαν ή διοχετεύονται στην Ελλάδα από την Τουρκία, στην Τουρκική παραοικονομία(;)  μένει ένα όφελος,   της τάξεως των 20 δισσεκατομυρίων δολλαρίων! Κατά διαβολική σύμπτωση αυτή την εποχή το πλεόνασμα της Γενικής τουρκικής Κυβέρνησης είναι 100 δισεκατομμύρια δολλάρια!!!!


****Τα καλά νέα της χρονιάς ωστόσο,   δεν θα μπορούσαν να είναι άλλα,  από την εκκαθάριση του κέντρου της Αθήνας από τους λαθρομετανάστες... 


Τα ΜΑΤ,  παίρνοντας και τις ευλογίες  της εκκλησίας κάθε πρωί, κρατούν εδώ και κανά δυο χρόνια,  το κέντρο της Αθήνας -σχετικά εύκολα- "καθαρό".


Οι λαθρομετανάστες απωθήθηκαν από το κέντρο και μετεγκαστάθηκαν στα ευγενή προάστια της Αθήνας...Τα οποία  προάστια εγκαταλείφθηκαν από τους κατοίκους τους εδώ και  20 χρόνια  και ζουν στο εξωτερικό...Με τους  λαθρομετανάστες φύλακες των σπιτιών τους, να κυκλοφορούν με τα αλεξίσφαιρα αυτοκίνητα των αφεντικών τους...






...αλλά μην  έχοντας μάθει οι περισσότεροι απ΄αυτούς - και ύστερα από τόσα χρόνια- ακόμα να οδηγούν...




****Με τις υποκλοπές των pin από τους κατόχους  και τους κλώνους των cash card- που αντιγράφονται και κατασκευάζονται βιομηχανικά πλέον στην Βουλγαρία- τα τραπεζικά ΑΤΜ αντικαθίστανται από τα βιομετρικά. Στα οποία πλέον, δεν χρειάζεται κάρτα. Με τις  συναλλαγές , να πραγματοποιούνται αποκλειστικά με το δακτυλικό αποτύπωμα...


Στις αστυνομικές επιτυχίες του μήνα, καταγράφεται και η επιτυχία του Τμήματος  ασφάλειας της Γλυφάδας. Που  ύστερα από πολύμηνες παρακολουθήσεις,  εξαρθρώνει ένα διεθνές κύκλωμα ληστών τραπεζών που ονομάστηκε  "σπείρα  ληστών  με την ...φαλτσέτα! " Οι ληστευθέντες των νοτίων προαστίων,  προσέρχονται μαζικά στο ΑΤ. Γλυφάδας,  για να αναγνωρίσουν και παραλάβουν...τα χέρια τους!!! 


με την παράκληση, να αφήσουν τα... πρόσθετα μέλη τους , για τους ληστευθέντες των βορείων προαστίων και μέχρι να εξαρθωθεί και η αντίστοιχη σπείρα εκεί...






****Την πρώτη Κυριακή του Σεπτεμβρίου, ανοίγει τις πύλες της η ΔΕΘ. Οι Θεσσαλονικείς,  από τα εγκαίνια της Διεθνούς έκθεσης του  2010 και εντεύθεν, έχουν καθιερώσει αυτήν την Κυριακή, ως Κυριακή... των Παπουτσιών.




****Συγκέντρωση διαμαρτυρίας διοργανώνουν οι Συνδικαλιστικές Ενώσεις της Αστυνομίας, στην Πλατεία Αριστοτέλους. Ταην ίδια ώρα που τα εγκαίνα της ΔΕΘ, αντί της Ελληνίδας  πρωθυπουργού,  Μαργαρίτας  Παπανδρέου,   κηρύσσει αυτοπροσώπως, ο πρόεδρος του Δ.Ν.Τ.




Την τήρηση της τάξης στην συμπρωτεύουσα αναλαμβάνουν οι αντιεξουσιαστές. Που μαντρώνουν τους αστυνομικούς ...πίσω από τα κάγκελα.





****Δεν προβλέπεται να ανοίξουν καθόλου τα σχολεία τον φετινό Σεπτέμβρη. Γιατί το Υπουργείο Παιδείας,  χρωστάει μια βδομάδα καταλήψεων,  απ΄την περσινή χρονιά στους μαθητές. Καταλήψεις που απαξιώθηκαν,  λόγω του κλεισίματος των σχολείων απ΄την....παλιά γρίπη. Οι μαθητές,  δεν πρόκειται να υποχωρήσουν αν το αίτημά τους 




για την πραγματοποίηση των 5θήμερων σχολικών Εκδρομών ύστερα από ...8 μήνες -τον προσεχή  Μάιο κοντολογίς- δεν γίνει από τώρα δεκτό,  από τον  Υπουργό Παιδείας.



**** Τα τρόφιμα απ΄τα συσσίτια της αγάπης, ολοένα και λιγοστεύουν και οι βιομήχανοι,  σπανίως ανταποκρίνονται πλέον  στις εκκλήσεις των δημάρχων. 


Με τα αποθέματα των αλεύρων της εκκλησίας,   για την παρασκευή ψωμιού και την διοργάνωση αρτοκλασιών, να βρίσκονται σε οριακό σημείο.



Ο διακομματικός αρχιεπίσκοπος Παπατσάκαλος ο Β' -φτυστός ο θείος του-  που πρόσκειται κι αυτός στο ΚΚΕ,  όπως κι ο θείος του που μεγαλούργησε στη δεκατία του 2000, απευθύνει δημόσια έκκληση στους αλευροβιομήχανους, για δωρεά αλευριού, απ΄την εκπομπή της Φαίης Σκορδά. Ειδάλλως- απείλησε- θα  σταματήσουν κι οι αρτοκλασίες απ΄ την εκκλησία. Και θα ηγηθεί της πορείας του λαού  στα κότερά τους. 


Από κοντά στις απειλές κι η  Φαίη Σκορδά, που έγινε βασίλισσα στη θέση της βασίλισσας,  Ελένης Μενεγάκη,  στην πρωινή ζώνη.


Η Φαίη απ΄την εκπομπή της και στο νέο κανάλι με το οποίο συνεργάζεται, το  SALTER,  προαναγγέλκει κι έναν έναν τηλεμαρωθώνιο ...αλευριού.    Απειλώντας  από  κοινού με τον Παπα-Τσάκαλο τους αλευροβιομήχανους,  πως αν δεν προβούν σε γενναίες δωρεές σε αλεύρια μέχρι  τις γιορτές,   η εκκλησία θα τους καταγγείλει μεν,  αλλά και πάλι θα βρει  τον τρόπο της. Διοργανώνοντας σκέτες....κλασίες. 



Οι έλληνες τηλεθεατές,  κρύβουν απ' τη ντροπή, τα πρόσωπά τους: στα ντιβάνια, τους καναπέδες και τις  ντιβανοκασέλες... Βυθισμένοι στις τύψεις τους, μιας και   δεν είχαν την τόλμη,  να ανακηρύξουν βασίλισσα της πρωινής ζώνης  τη Φαίη, καμιά δεκαριά χρόνια πριν.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2030


****Συμπληρώνονται σήμερα 21 χρόνια,  απ΄τον  εντελώς άστοχο ...καζαμία του Γιώργου  Καρατζαφέρη,  πως Παπανδρέου και Καραμανλής τα έχουν "βρει".  Με την "παράδοση" της Πρωθυπουργίας στον Γιώργο Παπανδρέου-υποτίθεται- και την αναρρίχηση του Κώστα Καραμανλή,  στην προεδρία της Δημοκρατίας, ξανα-υποτίθεται.


Πρόεδρος της Δημοκρατίας,  παραμένει ο Κάρολος Παπούλιας -το ασφαλιστικό δεν κάνει διακρίσεις σε κανέναν βλέπετε- ενώ η κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας,  παραμένει  πεντακομματική.
 


Αμ εμείς  κ.  Καρατζαφέρη μου,  γιατί ξυνόμαστε  για... καζαμία 20  χρόνια αργότερα; Για πλάκα θαρρείς  ξυνόμαστε;  


****Mε δραματική και αδιαπραγμάτευτη εγκύκλιό του, το Yπουργείο Δημόσιας Διοίκησης, επαναφέρει το μείζον πρόβλημα της " μίζας" στο προσκήνιο,  δηλώνοντας  πως είναι διατεθειμένο να την πατάξει, ακόμα και αν χρειαστεί να επιστρατευτεί γι αυτό, η νομοθεσία του Xαμουραμπί. 


Σημείωση: Μεταξύ των άλλων, η περιώνυμη νομοθεσία του Χαμουραμπί προέβλεπε, πως όποιος λάδωνε ή και λαδωνόταν, θα έχανε με συνοπτικές διαδικασίες, το δεξί του χέρι.

****Ύστερα από πετυχημένες πολεμικές επιχειρήσεις,  στη διάρκεια της τελευταίας δεκαετίας, οι ΗΠΑ, διαθέτουν αυτή την εποχή στρατεύματα κατοχής,  στις παρακάτω χώρες της υφηλίου: Αφγανιστάν, Ιράκ, Συρία, Περσία και  Κορέα. Έτσι:

-Ο Πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Αθήνα κύριος Ντάνιελ Σπέκχαρτ, παρέδωσε  τα διαπιστευτήριά του στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στις 6 το απόγευμα.

-Ο Πρεσβευτής του Αφγανιστάν στην Αθήνα κ. Ντάνιελ Σπέκχαρτ, παρέδωσε  τα διαπιστευτήριά του στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στις 7 σήμερα το απόγευμα.

-Ο Πρεσβευτής του Ιράκ στην Αθήνα κ. Ντάνιελ Σπέκχαρτ, παρέδωσε  τα διαπιστευτήριά του στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στις 8 σήμερα το απόγευμα.

-Ο Πρεσβευτής της Συρίας στην Αθήνα κ. Ντάνιελ Σπέκχαρτ, παρέδωσε  τα διαπιστευτήριά του στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στις 9 απόψε το βράδυ.

-Ο Πρεσβευτής της Περσίας στην Αθήνα κ. Ντάνιελ Σπέκχαρτ, παρέδωσε  τα διαπιστευτήριά του στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στις 10 απόψε το βράδυ.

-Ο Πρεσβευτής της Κορέας στην Αθήνα κ. Ντάνιελ Σπέκχαρτ, παρέδωσε  τα διαπιστευτήριά του στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στις 11 απόψε το βράδυ .


Ενώ για αύριο,  ο Πρεσβευτής των κρατών:  ΗΠΑ, Αφγανιστάν, Ιράκ, Συρίας, Περσίας και  Κορέας  στην Αθήνα κ. Ντάνιελ Σπέκχαρτ,  θα μεταβεί  τη Θεσσαλονίκη για να παραδώσει τα διαπιστευτήριά του και στον... Μονάρχη της Θεσσαλονίκης κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη. Που επέστρεψε από την Περιφέρεια και πάλι στην Νομαρχία... Μετατρέποντάς την σε ...Μοναρχία κατά το συνήθιο του....



****Οι πολιτικοί αρχηγοί,  ετοιμάζονται να περιοδεύσουν στα ελληνικά στρατόπεδα,  για να ευχηθούν στους έλληνες φαντάρους Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά. 

Είναι ζήτημα μάλιστα αν θα προλάβουν να περάσουν από όλες τις μονάδες! Μέσα Οκτωβρίου γαρ. Και τα ελληνικά στρατόπεδα αυτή την εποχή,  είναι διασκορπισμένα: στο Αφγανιστάν, στο Ιράκ, στη Συρία, την Περσία και την  Κορέα. Σαν ειρηνευτικές δυνάμεις του ΟΗΕ τάχα.

Για περισσότερες αναρτήσεις   στην ίδια κατηγορία,  κλίκ στις  "ΕΤΙΚΕΤΕΣ" πιο κάτω:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου