Κυριακή 1 Μαΐου 2011

ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ! ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΑ (ΚΑΙ ΜΟΝΟ) ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ!

Πρωτομαγιά! Καλό μήνα κατ΄αρχήν! Έστω και αν τα μόνα που γιορτάζουν τη μέρα,   είναι τα "λούλουδα"! του αγρού. Γιατί κάτι άλλα  σαλονίσια ...λουλούδια, τελούν  μονίμως σε αγρανάπαυση! Τσίμπα και τις σημειολογίες σου, πάλαι ποτέ ένδοξο  συνδικαλιστικό κίνημα, μέρα που είναι,  να σου βρίσκονται!

Όποιος αισιοδοξεί πως κι αυτή η υπόθεση θα ...καθαρθεί με τις γνωστές συνταγές τςη κάθαρσης και τα κάθε είδους καθαρτικά, να μου στείλει γαρύφαλλα!

Ψυχραιμία Γιώργο...Ψυχραιμία... Την έκανες την παρέμβασή σου στον Υπουργό και αργότερα, θα σου ρίξει και την κασέτα κατακέφαλα ο Βαγγέλης. Κι ας λέει πως δεν έχει...Όμοιος ομοίω αεί πελάζει  έλεγαν  κι οι πρόγονοι...
Αν είσαι λεβέντης και στην πράξη κι όχι μόνο κατά δήλωσή σου πάντως Καρά, σήκωσε το γάντι που ρίχνει ο Βαγγέλας!

Κακό πράγμα η ...γεροντική άννοια βρε παιδάκι μου... Απαπαπαπα!

Θα σταματήσετε μωρέ τη φαγωμάρα μέσα στην πολυκατοικία; Και σε ώρες κοινής ησυχίας πανάθεμά σας;

Ορίστε, τι καταλάβατε; Ξυπνήσατε  τώρα και τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ! Που θα ξυπνήσουν-ντάλα μεσημέρι-  με τη σειρά τους και... τα πειθαρχικά!

Κουίζ: Ποιά είναι η αγαπημένη μέρα των Υπουργών; Η μέρα Αποδευτέρα! (μία λέξη)

Α, εσείς δεν τρώγεστε με τίποτα! Ή το πάτε παρακάτω το θέμα και βγαίνεται στην πρασιά και πλακώνεστε στα "μπουκέτα" , ή βγάλτε το σκασμό!



Όχι αν τολμάτε, ...ξεπουλήστε μας. Θα πλακώσει με χίλια ο θεματοφύλακας  (Νέα Δημοκρατία) πασών των κρατικών περιουσιών, μονών, λιμνών, λιμνοθαλασσών και δε συμμαζεύεται κι από εδώ πάνε κι οι άλλοι! Αμ πως;



Ορέ που πάμε ρεεεεεε! Πού πάμε;




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου