Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ (gif)


Δε χρειάστηκαν παρά λίγες και μόνο μέρες, για να μας δείξει πως ακριβώς εννοούσε το ...πανεθνικό σάλπισμα της βουβουζέλας και  των μεταρρυθμίσεων,  ο   ...Εφαρμοστικός νόμος της Κυβέρνησης.


Από την ώρα που πέσαμε,  αμαχητί σχεδόν,  στα νύχια των λιονταριών, μνημόνιο με το μνημόνιο, εφαρμοστικό νόμο με 
τον εφαρμοστικό  νόμο, όλο και σφικτότερος θα γινόταν ο εναγκαλισμός με το θηρίο...


Και όλο και πιο εντονότερη  θα γίνεται εφεξής,  η μετάλλαξη συμμάχων και εταίρων, μόλις τα λιοντάρια νιώσουν να απειλείται, έστω και το  μικρό τους  το νυχάκι ...


Δεν βγαίνουν οι λογαριασμοί, φωνάζουν οι ελληνικές αντιπολιτεύσεις,  μα και πολλοί κυβερνητικοί βουλευτές.... 


"Nαι μπορείτε να σωθείτε. Ακολουθώντας τις συμβουλές μας" μας διαμηνύουν,  σε όλους τους τόνους οι δανειστές και οι τζογαδόροι επί της χρεοκοπίας μας. 


Κι όλα αυτά, για να κερδίσουν απλά χρόνο.  Και να θωρακίσουν με τη σειρά τους,  τα ακάλυπτα νότα τους. Κι ύστερα; 


Δεν χωράει καμιά αμφιβολία πως ύστερα,  θα μας παρατήσουν στην τύχη μας. Και τον  πατροπαράδοτο αλληλοσπαραγμό μας... Με τη χώρα, βυθισμένη  στη χρεοκοπία της.


Τι σκατά μπορούμε να κάνουμε ακόμα μωρέ και δεν το κάναμε;    Χεστήκαμε στην τελική,  αν νομίζετε πως είμαστε ένας περιούσιος λαός που μπορούμε να πιάνουμε ..σκατά για παράδειγμα και να τα κάνουμε ...χρυσάφι!!


Και δε μασάμε άλλο,  με τα φοβικά σύνδρομα,  με τα οποία μας κατακλύζουν  τα...αμερόληπτα μέσα της ενημέρωσής σας...




Ως εδώ και μη παρέκει λοιπόν!




Μα το είπαμε. Αυτά τα πράγματα: τουτέστιν τα δάνεια, τα χρέη τους νταβατζήδες, τους τοκογλύφους κι όλο το κακό συναπάντημα, τα σκοτώνεις όταν είναι μικρά. 
Γιατί άμα μεγαλώσουν; Πάει, πέταξε το πουλάκι άμα μεγαλώσουν...Και βέβαια τα "μικρά" τα  σκοτώνεις,  πριν να σε σκοτώσουν...

Κυριακή, 19 Ιουνίου 2011

Ο Κ. Καραμανλής ήξερε ότι ήθελαν να τον δολοφονήσουν

Ο πρώην πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής γνώριζε από την πρώτη στιγμή για το έγγραφο της ΕΥΠ (05/02/09) που τον προειδοποιούσε ότι σχεδιαζόταν δολοφονική επίθεση εναντίον του.

Ο ίδιος ο Κ. Καραμανλής είχε ζητήσει μάλιστα να μην δημοσιοποιηθεί τίποτα για μην ανησυχήσει η οικογένεια του.

Στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού σημειώνει στην εφημερίδα Real News ότι ο Κ. Καραμανλής την περίοδο εκείνη ήταν απόμακρος, σκεφτικός και χρησιμοποιούσε ελάχιστα το προσωπικό του τηλέφωνο.

Ανάλογες πληροφορίες έπεφταν πολύ συχνά στα χέρια της ΕΥΠ, ειδικά μετά την αποκάλυξη της υπόθεσης των υποκλοπών, όμως καμιά δεν ήταν άξια αναφοράς. Εκτός από εκείνη που ήρθε από τη Ρωσική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας. Στις ελληνικές μυστικές υπηρεσίες σήμανε συναγερμός.

Οι ελληνικές μυστικές υπηρεσίες πρότειναν να ενισχυθούν τα μέτρα ασφαλείας, ωστόσο κρίθηκαν επαρκή. Η προσωπική ασφάλεια είχε φροντίσει να πηγαίνει από τη Ραφήνα στο Μαξίμου από διαφορετικές διαδρομές.

Σύμφωνα με την έκθεση της ΕΥΠ οι υποκλοπές είχαν στόχο τις συνομιλίες του Κ. Καραμανλή με τον Βλαντιμίρ Πούτιν και τον Γκεόργκι Παρβάνοφ για την ενεργειακή πολιτική που ακολουθούσε η ελληνική κυβέρνηση.

Η έκθεση συνοδευόταν από χάρτες και συγκεκριμένα στοιχεία από τα οποία φαινόταν πως παρακολουθούσαν των πρώην πρωθυπουργό και τη συνοδεία του. Ως σημεία εντοπισμού αναφερόταν η Αγία Παρασκευή, ο Γέρακας, ο Χολαργός, ο Παπάγου και το Πικέρμι. Εκτός από το Πικέρμι ο πρώην πρωθυπουργός και η συνοδεία του δεν περνούσαν από τα συγκεκριμένα σημεία.


Πολλά γράφτηκαν -και λέχθηκαν- για τον περίφημο Εφαρμοστικό νόμο. Ας  δούμε και στην καθομιλουμένη λοιπόν,  τι είναι αυτός ο  νόμος και τα  δαιμόνια που εισάγει στην καθημερινότητά μας,  μέσω των συμβούλων της,  η  Κυβέρνηση.  (όλοι οι σύμβουλοι, των αποκρατικοποιήσεων, εκπρόσωποι των δανειστών μας παρακαλώ) 

Αυτός ο νόμος φτιάχτηκε για δύο λόγους: Για την (ξανα) πάταξη της φοροδιαφυγής και για το ξεπούλημα όλης της δημόσιας περιουσίας. (πρώτη φορά). Τύποις,  στα διοικητικά συμβούλια  των υπό εκκαθάριση εταιρειών και οργανισμών του δημοσίου, την πλειοψηφία διατηρούν  οι Έλληνες τεχνοκράτες. Μα ουαί κι αλίμονο, αν τύχει κι έχουν διαφορετική άποψη από τον... μειοψηφούντα  ξένο σύμβουλο...

Και μαύρο φίδι που τον έφαγε τον εκπρόσωπο των...εργαζομένων,  αν τολμήσει να ζητήσει "γραμμή" από το συνδικαλιστικό του σωματείο,  για το τι να ψηφίσει...


Βρήκε την ώρα να μας εγκαταλείψει κι ο πάντα φιλέλληνας Θεός ρε παιδάκι μου...


Εμ'  με τέτοιους κλόουν που έμπλεξε κι αυτός ο έρμος, τι άλλο να κάνει από το να το ρίξει στην τόμπολα δηλαδή;


Κλόουν, που από τη μεταπολίτευση και δώθε, το μόνο που έκαμναν,  ήταν να παίζουν τα...μήλα!!!  Με τη βόμβα των ελλειμμάτων και του χρέους ανά χείρας, ψάχνοντας τον επόμενο, απλά  για να τη ξεφορτωθούν από πάνω τους!!!

Μέχρι που ο κλήρος (και η βόμβα)   ξέμειναν στα χέρια του γενναίου  Γιώργου   Παπανδρέου του Β του μεγαλοπρεπούς!  Που μετά την αρχική χαρά της εξουσίας,  περιέφερε την βόμβα από κόμματος είς κόμμα,  μα κανείς -πλήν του Γεωργίου του Λουμπαδιάρη του Καρατζα-φέρε δεν ήθελε να συγκυβερνήσει -και να την πυροδοτήσει- εξ αδιαιρέτου μαζί του! Η μοίρα τελικά παίζει πολύ περίεργα παιγνίδια: 
Ένας Παπανδρέου ύφωνε τη σημαία της ελευθερίας στην Ακρόπολη,  μετά το τέλος της πρώτης Γερμανικής στην 
Ελλάδα κι ένας Παπανδρέου ξαναπαραδίδει την Ακρόπολη και πάλι στους Γερμανούς και την ...εφημερίδα  Bild, χωρίς η ράτσα να χάσει και κάποιον πόλεμο αυτή τη φορά!!!
Κι έτσι, απαγκιάσαμε  στους ξένους! Ούτε τη χώρα να τινάξουμε στον αέρα με συνοπτικές διαδικασίες  δεν είμαστε ικανοί το κέρατό μου!!! Γιατί στο να την αφήνουμε να αργοσβήνει διασωλημένη, είμαστε μανούλες!!!

Μα οι ξένοι ήρθαν για να πετύχουν...Και όχι  για να παίξουν τις κουμπάρες... Αφού και η απόφαση της Κυβέρνησης,  ήταν να μην κουρευτεί το δημόσιο χρέος,  αλλά  σε... αντιπαροχή, να κουρευτούν πατόκορφα και εν είδη λαμπαδηδρομίας,   όλοι οι υπήκοοι...


Κι έξαλλοι,  έδωσαν προθεσμία, εξήντα μόλις λεπτών. Προκειμένου να αποκαλύψουν οι ιθαγενείς, τον κρυμμένο τους  πλούτο. Και τις διάφορες αποδειξο-ΦΠΑ-εισ-φορο-διαφυγές τους...


Με  τους ιθαγενείς λοιπόν,  στριμωγμένους με την πλάτη στον τοίχο, η ράτσα, δεν είχε άλλη επιλογή από το να πάρει τα βουνά. Σ΄ έναν υπέρ βωμών και εστιών   ανένδοτο αγώνα.  Και σε ένα ανελέητο αντάρτικο ... Σε βουνά και πόλεις!


"Μήτε ψ..... στον κ.... μας" που λέει και η παροιμία!

Και για όσους βιάστηκαν να βάλλουν γράμματα στις τελίτσες, ας κάνουν ένα "κλικ" στην εικόνα για να αποκωδικοποιήσουν ολόκληρη την παροιμία.




Η οποία ολοκληρωμένη  εν τέλει παροιμία  είναι: Μήτε ψύλλος στον κόρφο μας!!!  για επαλήθευση! Του ...αναρχικού ψύλλου!






Για περισσότερες αναρτήσεις   στην ίδια κατηγορία,  κλίκ στις  "ΕΤΙΚΕΤΕΣ" πιο κάτω:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου