Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

ΣΤΑ ΥΨΗ Ο ΚΑΥΣΩΝΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΩΠΑ (gif)








Οι part-time  ανταποκριτές του vavelhaber, μας ενημερώνουν (χωρίς να ακούγονται στην αρχή της ενημέρωσης,  λόγω...τεχνικής βλάβης)  από τα "θερμά" μέτωπα του καλοκαιριού.

Υπό  το φώς των τηλεοπτικών προβολέων ενός Γερμανικού καναλιού, έγιναν οι έλεγχοι του ΣΔΟΕ στις Σπέτσες! 
Τυχαίο; Δεν νομίζω. 
Κατά πως ...στηθήκαμε ρε Βαγγέλη,  με το συμπάθιο κιόλας,  αλλά με το ...μαρκούτσι προτεταμένο  μας περιμένουν όλοι τους για να μας....
Αν μου πεις,  πως θα πας  κρουαζιέρα το συνεργείο  κατά το Αιγαίο,  για να τους δείξεις  πως ...καθαρίζουν και οι ...εκπαιδευμένες φάλαινες (που μας έστειλαν οι Αμερικάνοι)  στην  πάταξη των...σκαφάτων φοροφυγάδων, θα τα δούμε όλα!

Όχι άλλο τίποτα,  αλλά θα μας γίνουν συμπαθείς κι όσοι ενδεχομένως δεν κόβουν αποδείξεις να πούμε...Κι εσείς ορέ Σπετσιώτες; Απόγονοι των ηρωικών μπουρλοτιέρηδων;  Κουλοί είσαστε μωρέ το κέρατό μου; 


Μα για στάσου.... Σαν κάτι βλέπω να σαλεύει,  μέσα στο κιβώτιο με τις ...αποδείξεις και πίσω από τον ...αυτόπτη ανταποκριτή. Ναι βέβαια!!! Κάτι σαλεύει... Ώσπου:

Άντε μπράβο παλικάρι μου.  Να αγιάσουν τα πεθαμένα σου!!! Κατόπιν αυτού φίλοι  Σπετσιώτες, παίρνω πίσω τις κατηγόριες μου,  για την ...φερόμενη ως κουλαμάρα σας! Και ζητάω ταπεινά συγγνώμη: 





Πεινασμένος Έλληνας γάτος ψάχνει !







Μόνο που έπεσε σε ελληνάρα επίσης ποντικό!!!


ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ:

Σ' ένα διάσημο ετσιατόριο της Μαδρίτης,  επί σειρά ετών το πιό περιζήτητο dinner, και για έναν μόνο τυχερό, ήταν τα αμελέτητα του ταύρου! Τα οποία αμελέτητα, τα εξασφάλιζε ο σεφ,  από την διπλανή αρένα κι όταν ο ταυρομάχος σκότωνε τον ταύρο. Οι ουρές των καλοφαγάδων,  στήνονταν από τις πέντε το απόγευμα,  ενώ το εστιατόριο άνοιγε στις δέκα. Έτσι και σήμερα λοιπόν, ο πρώτος της ουράς,  θα είχε την χαρά και την τιμή,  να φάει τα αχνιστά αμελέτητα,  του αθώου  θύματος της αποψινής ταυρομαχίας. 
Μια  ώρα μετά την παραγγελία του, με τελετουργικές κινήσεις,  ο σεφ και οι βοηθοί του,  έφεραν ανάμεσα σε φλόγες και μουσικές,   τα φλαμπέ αμελέτητα του ταύρου,  μέσα σε μια τεράστια σκεπασμένη πιατέλα. 
Ο σέφ,  με μια ζογκλερική κίνηση, τράβηξε το καπάκι μα ο πελάτης έμεινε κάγκελο: Μέσα στην πιατέλα,  υπήρχαν δυο μικρά, μικρότατα αμελέτητα:
-Μααααααα! διαμαρτυρήθηκε ο πελάτης.
-Ξέρετε- του απαντάει ατάραχος ο σεφ- στις ταυρομαχίες μας εδώ στην Ισπανία, δεν σκοτώνεται σώνει και καλά ο ταύρος... Σπάνια μεν,  συμβαίνει δε, να σκοτώνεται που και που και ...κάποιος  ταυρομάχος ξέρετε!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου