Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ, ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ (gif)




Ακόμα δεν σας έπεισα μωρέ, να πάτε σε καμιά παραλία να βουτήξετε το ποδαράκι σας σε καμιά θάλασσα; Για το Σαββατοκύριακο έστω; Να πλακωθείτε στα οφθαλμόρουτρα τουλάχιστον; Μια απόφαση είναι:  Ρουφάμε το στομαχάκι λοιπόν και βγάζουμε τον καλό μας εαυτό! Άντε, ξεκουνηθείτε!

Αλλά να μείνετε εκεί, στο ρούφηγμα της κοιλιάς  προτείνω. Και να μην επεκταθείτε  σε άλλου είδους ....πραγματογνωμοσύνες. 

Αυτοί οι "τυχεροί" που βάζουνε χέρι στα στήθια κοινών θνητών και διασήμων,  τους οποίους και μακαρίζετε,  είναι του ΣΔΟΕ. Και ελέγχουν τις φολορολογούμενες,  αν δήλωσαν την ενδεχόμενη πλαστική στήθους...

Απαράβατος κανόνας για παντρεμένους: Στις όποιες διακοπές μας τέλος πάντων, δεν παραμελούμε ποτέ τη γυναίκα μας.  (κλικ) Τουλάχιστον...εμφανώς!  









Εκτός κι αν είστε τόσο διάσημος, οπότε και η σύζυγός σας (για τον φόβο των παπαράτσι) απλά θα κατσουσφιάσει!



Αν την "κάνετε" με μηχανή, μπορεί να πετύχετε στο δρόμο και την Γερμανική τηλεόραση...Που την έστειλε η Μέρκελ, να πάρει πλάνα. Για να αποδείξει ντεμέκ, πως  είμαστε μονίμως σε διακοπές. Τελείωνοντας τη συνέντευξη, προσοχή στην... επανένταξή σας  στο δρόμο. Κάποιοι Γερμανοί ξέρετε, μας προτιμούν νεκρούς! 

Μη τρομοκρατείστε μωρέ!!!Για όσους Έλληνες είναι μονίμως σε διακοπές και δεν είναι παραγωγικοί -κατά τη γνώμη των Γερμανών-μιλάμε μόνο!

Ξεκουνηθείτε είπα: Έχετε όλο τον καιρό δικό σας από Σεπτέμβρη και με τα πρωτοβρόχια,  να μελαγχολήσετε απεριόριστα. Με τους εκατόνχειρες που θα αμολύσει εκ νέου ο Βενιζέλος,  να μας ξεπετσιάσουν, παίρνοντάς μας και την...επιδερμίδα! Γιατί τα σώβρακα, μας τα πήραν -ντάλα καλοκαίρι- με το φορολογικό πολυνοσμοσχέδιο. Τη φοβέρα και τον τρόμο!

Κι αλίμονο σ΄όσους δεν έχουν δεύτερο σώβρακο...Ο καιάδας των αρχαίων Σπαρτιατών και των πιο άχρηστων.... εθνοσωτήρων, που γνώρισε αυτός ο τόπος,  τους περιμένει!
Για το τέλος,  σας έχω και ένα (άσχετο);  διαφημιστικό μήνυμα: Τέρμα πια οι φωνές της γυναίκας σας για το κατούρημα του καπακιού της τουαλέτας...Αδέρφια σωθήκαμε! 

Γεια και χαρά σας ρε πατριώτες...Ξεκουνηθείτε είπα ντε!


Για περισσότερες αναρτήσεις   στην ίδια κατηγορία,  κλίκ στις  "ΕΤΙΚΕΤΕΣ" πιο κάτω:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου