Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

ΜΑΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΩΝ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ(gif)


 Όλα τα είχε ο Μαριορή, ο φερετζές της μάρανε. Μετά χαράς δέχτηκε ο πρωθυπουργός, τη συμμετοχή Ευρωπαίων και ΔουΝουΤικών  "συμβούλων",στην πολύπαθη υπόθεση των αποκρατικοποιήσεων και της πάταξης της φοροδιαφυγής...

Εκείνο που "ξέχασε" να τους πει βέβαια, ο πρωθυπουργός είναι πως καμιά 50ριά  προηγούμενοι σύμβουλοί του,  κωλοβαρούσαν για κανά δυο χρονάκια, προσπαθώντας να κοπανήσουν την υπερφουσκουμένη φοροδιαφυγή. Κι όταν δεν την πετύχαιναν, κοπανούσαν στο δόξα πατρί, τον κάθε αθώο παρακείμενο δίπλα τους.

Μιας και τα  32 δίς -εκ των οποίων τα 25 τα χρωστούσαν οι διάφοροι κρατικοί φορείς στις εφορίες και τα ασφαλιστικά ταμεία , στο κράτος και πάλι κοντολογίς - ήταν σκέτα πάπαλα! Για να μην πούμε και παπαλάρες δηλαδή!

Και θα μας ξανάρθουν οι καινούριοι  ασκούμενοι, να εντρυφήσουν στους μύθους της Ελληνικής πολιτικής, ξεκινώντας κι αυτοί, από την αρχή δυστυχώς,  τις αυτοψίες της οικονομικής τους πολιτικής...
Κάνοντάς μας  κουδούνια τα δικά μας αρχ...ικά σχέδια. 


Κι όταν  με το καλό, ξεπεράσουμε κι αυτόν τον σκόπελο και τα αρχι...κά μας σχέδια αντέξουν και συνεχίσουμε να τους κοιτάζουμε κουνάμενοι συνάμενοι από ψηλά,  
τότε,  το καλό που τους θέλω,  είναι να μην βάλουν σε εφαρμογή κάποια μεγαλεπήβολα σχέδια...Γιατί πάμε σε πόλεμο!   Και δόξα το Θεό, μας εκπαίδευσε μια χαρά επ΄αυτού η Παπαρ...Παπαρ....Παπαρ....ήγα. (συγνώμη είμαι και λίγο βραδύγλωσσος. Ακόμα και στο γράψιμο)
"Μην πληρώνετε πουθενά και τίποτα, οι δανειστές μας χρωστάνε και δεν τους χρωστάμε, καταργήστε το ΦΠΑ"  είπε μεταξύ των άλλων η Αλέκα και αναπτέρωσε το ηθικό μας! Κατά περιπτώσεις δε και το... ανήθικό μας!!!

Πολύ ψηλά τον έβαλες τον πήχυ ορέ Γιώργη!  Και είναι γνωστό, το  τι λέει  η λαϊκή μας μούσα επ΄αυτού: "Η καρακάξα από παλούκι σε παλούκι- λέει η μούσα κι όχι εγώ- παλουκώνεται" Γιώργο μου. Παλουκώνεται!!!

Μισθωτοί και συνταξιούχοι,  μήτε μισό μέτρο στο άλμα εις ύψος δεν μπορούν να πηδήξουν μωρέ  Και τώρα τους ...εξασκείς στο επί κοντώ; Έλεος πιά ρε πρώθυ!!!

Πόσο θα φταίμε άραγε αν περνάμε τον πήχυ ...από κάτω;   Δεν είμαστε φοροφυγάδες Γιώργο μου. Κοντοί απλά είμαστε. Κοντοί! Και μη μας παρεξηγείς. Μόνο πες τα και στους καινούριους τα χαμπέρια  Γιώργο μου, γιατί σαν να το ξαναβλέπω το έργο ο έρμος!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου