Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ή ΒΡΑΒΑΡΟΤΗΤΑ; (gif)

ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ή ΒΑΡΑΒΑΡΟΤΗΤΑ; ΙΔΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑ ΔΙΛΗΜΜΑ!

Μα θέλει και ρώτημα ορέ αδέρφια; Σοσιαλισμός για τους "μεγάλους" που υπερπηδούνε τους προστατευτικούς φράχτες και βαρβαρότητα για τους "μικρούς" που τρώνε τα μούτρα τους πάνω στους φράκτες της σοσιαλιστικής τους  ισοπολιτείας!!!


Κυριακή, 24 Ιουλίου 2011


600.000.000 € ΧΡΩΣΤΑΕΙ Η ΜΑΡΙ ΔΑΣΚΑΛΑΝΤΩΝΑΚΗ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.

Είναι πραγματικά, ν'απορεί κανείς, για το που βρίσκουν οι κυβερνώντες, το τόσο πολύ θράσος τους...

Άραγε, αυτοί είναι τόσο πολύ ξύπνιοι, ή εμείς κοιμόμαστε, παραπάνω από όσο πρέπει; Πιθανολογώ το δεύτερο. Γιατί αν ισχύει το πρώτο, βρείτε μου.. πηγάδι, να πάω να πέσω μέσα.
Έχουμε λοιπόν και λέμε.
Τα πέντε εκατομμύρια ευρώ, που....
χρωστούσε ο Τόλης Βοσκόπουλος στην εφορία, στάθηκαν αρκετά, για να αναγκάσουν την τότε υπουργό Πολιτισμού, με αρμοδιότητα τον τουρισμό, Αγγελική Γκερέκου, να ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ από το αξίωμά της.

Κι αυτό, γιατί η Κερκυραία ηθοποιός και πολιτικός, ήταν ΣΥΖYΓΟΣ του Τόλη. Και το ήθος της, "στριμώχθηκε" από την δικαιολογημένη της ευθιξία. Και έτσι... μας τελείωσε.

Τα χρέη των εξακοσίων ( καλά διαβάσατε 600 εκατομμυρίων ευρώ ) προς το δημόσιο,....
της κυρίας Μαρί Δασκαλαντωνάκη, δεν είναι αρκετά για να προκαλέσουν στον ΣΥΖYΓΟ της, αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος ΝΙΚΟ ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ, για να έχει, μια ανάλογη, με την κυρία Γκερέκου, ευθιξία;

Και καλά ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ. Διαβάζει... αλλουνού παπά ευαγγέλιο.

Ο Πρωθυπουργός που θέλει να το παίξει τίμιος και καθαρός, ΤΙ ΚΑΝΕΙ;

Τον άμπακο χρωστάει η κυρία αυτή ( σύζυγος Υπουργού Σηφουνάκη ) στο δημόσιο. Και στους ασφαλιστικούς φορείς. Ο ........σύζυγος, όμως, Σηφουνάκης, επιμένει να ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ

Προφανώς... από κακή συνεννόηση ίσως, η συνάντησή του με το ΗΘΟΣ, δεν πραγματοποιήθηκε ακόμα.

Καιρός όμως είναι, αφού ο ίδιος, δεν έχει... τσίπα ( άλλη λέξη ήθελα να πω, αλλά ας όψεται ο... πολιτισμός μου) και δεν την κάνει από το αξίωμά του, μέχρι να βρει η κυρία ( σύζυγος ) Δασκαλαντωνάκη, χρήματα, για να τα δώσει στο πολύπαθο δημόσιο, να τον... διευκολύνει ο Πρωθυπουργός. Δείχνοντάς του την έξοδο.

Μιας και ο ίδιος δεν την βλέπει..

Δεν θα γίνει όμως.. Ξέρετε γιατί;

Γιατί ο Σηφουνάκης, είναι χρόνια φίλος του ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. Και την ανάμιξή του με την πολιτική, σ' αυτόν την οφείλει... Ποιος σου είπε Άντζελα Γκερέκου, να μην έχεις και συ τέτοιες φιλίες με τον.. σκιώδη ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ μας.

Εσύ για 5 εκατομμύρια, παρέδωσες το χαρτοφυλάκιό σου. Αυτός με 600 εκατομμύρια και είναι ακόμα εκεί. Να το παίζει... Υπουργός. Με σαράντα πέντε παρατρεχάμενους γύρω του, να τον ξεσκονίζουν..

Αυτά θέλανε να διαγράψουν, τα λαμόγια. Με επικεφαλής τον Παπακωνσταντίνου. Αυτά επιχείρησαν να σβήσουν, με το νομοσχέδιο που προσπάθησαν να περάσουν. Κόβοντας  μισθούς και συντάξεις, από τον ΑΝΗΜΠΟΡΟ να αντιδράσει λαό.

Για να τα ΧΑΡΙΣΟΥΝ και στην Δασκαλαντωνάκη, για να συνεχίσει να το παίξει μεγαλοξενοδόχα. Με τόσα χρέη στο δημόσιο.

Άρμεξαν μέχρι εξαντλήσεως, τις πιο ευημερούσες επιχειρήσεις - φιλέτα, όπως το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ της Θεσσαλονίκης. Το "Cape Sοunio" το "FILOXENIA" στην Καλαμάτα και ένα σωρό πολυτελή ακόμα ξενοδοχεία, βγάλανε τα δισεκατομμύρια στο εξωτερικό, σε τραπεζικούς τους λογαριασμούς, όλοι τους, αφήνοντας στο κράτος δυσβάστακτα χρέη.

Στο κράτος αυτό, που τους χαϊδεύει. Που τους ενθαρρύνει να γίνουν ακόμα πιο κλέφτες, πασχίζοντας στα μουλωχτά, να περάσει νύχτα, χαριστικό γι' αυτούς, νόμο! Το κράτος αυτό, που έχει υπουργό του τον Σηφουνάκη. Και τον διατηρεί και τον.. νταντεύει.

Αντίθετα με την Γκερέκου, που της έκανε ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟΔΕΚΤΗ την παραίτηση. Και μην φανταστείτε ότι αυτό έγινε για τα 5 εκατομμύρια του Βοσκόπουλου. Σιγά. Απλά η Γκερέκου, είχε αρχίσει να την μπαίνει στον Γερουλάνο. Και ψάχνανε ευκαιρία.

Για όλα αυτά όμως, ποιος είναι ο βασικός υπαίτιος ; Ποιος παρακολουθεί απαθής τον χορό αυτό της απάτης, χορεύοντας κι αυτός το δικό του Καλαματιανό; Νιάου - νιάου στα κεραμίδια, δεν κάνει ο λύκος... Είναι γνωστό ποιος κάνει. Είναι γνωστό το ΠΟΙΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΣΙΩΠΑ.

Τόσα και τόσα συμβαίνουν γύρω μας. Και οι δικαστικές αρχές, ασχολούνται ΑΥΤΑΠΑΓΓΕΛΤΑ, μόνο με το κλεφτρόνι που έκλεψε για να πάρει τη δόση του, ή για να πουλήσει ένα βράδυ μούρη στη γκόμενα..

Κι όλα τα άλλα μεγαλοκλεφτρόνια, απολαμβάνουν ελεύθερα τις κλοπές τους, πλουτίζοντας εύκολα και ξεκούραστα, υπό την κοινωνική συναναστροφή μάλιστα, αυτών που ΑΥΤΑΠΑΓΓΕΛΤΑ θα έπρεπε να ενεργήσουν και γι'αυτούς.

Γιατί οι νόμοι που έχουν στα χέρια τους, δεν ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΥΝ, το κλεφτρόνι από τον αρχιληστή...

Έτσι είναι δυστυχώς. Και αλoίμονο στη χώρα, που χάνει από το πλευρό της και αυτή την ιερή, την ΥΨΙΣΤΗ ελπίδα της, που λέγεται ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.


                          ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ...

Εύβοια: Άνεργος κλείστηκε στο μπάνιο και έκοψε τις φλέβες του! 










Τελευταία ενημέρωση: 25.07.2011 | 11:48
Πρώτη δημοσίευση: 25.07.2011 | 11:35

    Ο 39χρονος επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του με φρικτό τρόπο, εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε...










    Σύμφωνα με την egnomi.gr, όλα έγιναν το πρωί της Κυριακής (24-07-2011). Ο 39χρονος κλείστηκε στο μπάνιο του σπιτιού του και αφού έκοψε τις φλέβες του δεξιού του χεριού, στη συνέχεια έστρεψε το μαχαίρι που κρατούσε στην κοιλιά του και αυτοτραυματίστηκε στην κοιλιακή του χώρα.

    Οι φωνές του ξεσήκωσαν τους γείτονες, που αμέσως ειδοποίησαν ασθενοφόρο. Λίγα λεπτά αργότερα, ο 39χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παραλίγο αυτόχειρας αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα λόγω ανεργίας.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
    Ηράκλειο: Επιχειρηματίας βρέθηκε κρεμασμένος έξω από το σπίτι του


    Ηράκλειο: Δεν είχε να πληρώσει το ενοίκιο και προσπάθησε να αυτοκτονήσει!


    Χανιά: Προσπάθησε να αυτοκτονήσει λόγω χρεών στα γενέθλιά του!


    Θεσσαλονίκη: Γνωστός επιχειρηματίας βούτηξε στο κενό και σκοτώθηκε


    Πήρε χάπια για να αυτοκτονήσει - Την έσωσε το τελευταίο τηλεφώνημα!


    Χανιά: Επιχειρηματίας έγραψε το τελευταίο σημείωμα και αυτοκτόνησε!
     



     

    ΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ ή ΑΜΕΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΣΤΗΝ...ΠΗΓΗ;

    Άπειρες σοσιαλιστικές -προαιρετικές- περαιώσεις για την ανακούφιση των εχόντων και κατεχόντων...


    και  ταυτόχρονα, βάρβαρες προκαταβολικές και αναδρομικές περικοπές μισθών και συντάξεων για τους στυλοβάτες του συστήματος!








    Χωρίς άδεια και μέσα σε δασική έκταση στη Βραυρώνα

    Κρύβει το οικογενειακό αυθαίρετο o Παπακωνσταντίνου!

    Πρώτο Θέμα
    16/07/2011  18:00
    70




    http://img.protothema.gr/DDBCAB400CFCC9FB5AB9D15054FD7425.jpg
    Σοβαρό πολιτικό αλλά και ηθικό ζήτημα προκύπτει για τον υπουργό Περιβάλλοντος κ. Γιώργο Παπακωνσταντίνου από την αποκάλυψη ότι διαθέτει «οικογενειακό» αυθαίρετο μέσα στο δάσος! Η μητέρα του είναι ιδιοκτήτρια εξοχικής κατοικίας χτισμένης μέσα σε αναδασωτέα περιοχή στη Βραυρώνα Αττικής, στον οικισμό Χαμολιά. Το σπίτι, σύμφωνα με τον διευθυντή Δασών Ανατολικής Αττικής κ. Αναστάσιο Καζάση, είναι αυθαίρετο και παράνομο, ενώ έχει εκδοθεί γι’ αυτό και απόφαση κατεδάφισης.

    Η μητέρα του κ. Παπακωνσταντίνου αλλά και άλλοι ιδιοκτήτες αυθαιρέτων στην περιοχή έχουν προσφύγει μάλιστα στη Δικαιοσύνη και στο ΥΠΕΧΩΔΕ για να νομιμοποιήσουν τα εντός αναδασωτέας δασικής έκτασης σπίτια τους. Ετσι, ως υπουργός Περιβάλλοντος, ο κ. Παπακωνσταντίνου καλείται να αποφασίσει ανάμεσα στα συμφέροντα της μητέρας του και του Δημοσίου… Η αποκάλυψη αυτή έρχεται να δημιουργήσει πολλά πρόσθετα ερωτήματα για τη σπουδή του κ. Παπακωνσταντίνου να περιορίσει στο ελάχιστο δυνατό τις εξαιρέσεις στον νόμο-δώρο που ετοίμασε για τους ιδιοκτήτες αυθαιρέτων ώστε να νομιμοποιήσουν τις κατοικίες τους. «Μακάρι να νομιμοποιήσει και εμάς και ας είμαστε μέσα στο δάσος», λένε οι αυθαιρετούχοι της περιοχής, και ίσως ο κ. υπουργός τούς κάνει τη χάρη… 


    Το σπίτι της οικογένειας Παπακωνσταντίνου από δορυφορική ματιά. Δεν τίθεται αμφιβολία ότι τόσο το δικό τους όσο και τα υπόλοιπα στην περιοχή χτίστηκαν μέσα σε πυκνή δασική έκταση

    Σύμφωνα με την πράξη αποδοχής κληρονομιάς 4992/2006, η κυρία Ελένη-Αθηνά Κλεόπα, μητέρα του υπουργού κ. Γιώργου Παπακωνσταντίνου, κληρονόμησε από τον σκηνοθέτη Ηρακλή-Στυλιανό Παπαδάκη τμήμα μιας ισόγειας οικίας εμβαδού 156,60 τ.μ., που βρίσκεται σε οικόπεδο εμβαδού 762,57 μέτρων στη θέση Χαμολιά Βραυρώνας. Στη συνέχεια αγόρασε από άλλο ιδιοκτήτη και το υπόλοιπο τμήμα του ακινήτου. Οπως αναφέρεται στην πράξη αποδοχής, «το οικόπεδο βρίσκεται εκτός σχεδίου, είναι μη άρτιο και μη οικοδομήσιμο». Αν και μη οικοδομήσιμο, στο οικόπεδο χτίστηκε εξοχική κατοικία.


    Το αυθαίρετο της οικογένειας Παπακωνσταντίνου μέσα στο πευκοδάσος του οικισμού Χαμολιά στη Βραυρώνα Αττικής

    Το συνολικό τίμημα της αγοράς ανήλθε στα 7 εκατ. δραχμές. Το συγκεκριμένο σπίτι μέσα στο δάσος αποτελούσε για σειρά ετών στο παρελθόν το «καταφύγιο» της οικογένειας Παπακωνσταντίνου. Το επισκεπτόταν συχνά τα καλοκαίρια αλλά και τον χειμώνα για long weekends από Παρασκευή έως Δευτέρα. Αν και παράνομο, είναι μια πραγματική όαση μέσα σε ένα πευκοδάσος σε πολύ κοντινή απόσταση από τη θάλασσα. Οταν η οικογένεια Παπακωνσταντίνου αγόρασε το οικόπεδο στη Σέριφο και έφτιαξε εκεί μια νέα εξοχική κατοικία, οι εξορμήσεις στο σπίτι στη Βραυρώνα άρχισαν να μειώνονται. 

    Η μητέρα του υπουργού ξεκίνησε να το νοικιάζει, ψάχνοντας παράλληλα για αγοραστή. Αρχισε μάλιστα τις προσπάθειες πώλησης πριν από τέσσερα χρόνια, ζητώντας 300.000 ευρώ. Για την αγορά ενδιαφέρθηκε ένα ζευγάρι Γάλλων, όμως οι διαδικασίες δεν προχώρησαν όταν οι ενδιαφερόμενοι διαπίστωσαν ότι το σπίτι είναι αυθαίρετο και χτισμένο μέσα σε αναδασωτέα έκταση.  Σε συνομιλία που είχαμε μαζί της, η κυρία Κλεόπα παραδέχτηκε ότι το σπίτι είναι αυθαίρετο, είπε ότι συνεχίζει να αναζητεί αγοραστή σε μια τιμή κοντά στις 300.000 ευρώ και πως κανείς δεν ενδιαφέρεται να το αγοράσει όταν μαθαίνει ότι είναι κτισμένο μέσα σε αναδασωτέα περιοχή.

    «Επρεπε να είχε κατεδαφιστεί»

    Σύμφωνα με τον διευθυντή Δασών Ανατολικής Αττικής κ. Αναστάσιο Καζάση, το συγκεκριμένο σπίτι, όπως και πολλά ακόμη, είναι αυθαίρετα και έχουν κτιστεί μέσα στο δάσος.


    Κυριολεκτικά μέσα στο δάσος χτίστηκε η αυθαίρετη κατοικία που αγόρασε αντί 7 εκατ. δραχμών το 1997 η μητέρα του υπουργού Περιβάλλοντος. Σήμερα ζητάει 300.000 ευρώ για να την πουλήσει 

    Οπως αναφέρει στο «ΘΕΜΑ» ο κ. Καζάσης, «ο νόμος του  Τρίτση το 1983 έλεγε “δηλώστε και σώστε το”. Αφορούσε όλα τα αυθαίρετα πλην εκείνων που βρίσκονταν μέσα σε δάση, αιγιαλό, παραλία και αρχαιολογικούς χώρους. Τότε όμως πολλοί έσπευσαν να τα δηλώσουν, αποκρύπτοντας όμως το ότι είναι κτισμένα σε δάση ή παραλίες. Αυτή είναι η ιστορία και στην περιοχή που αναφέρετε. Η συγκεκριμένη έκταση έχει αναγνωριστεί ως ιδιωτική, είναι όμως δάσος. Οι κάτοικοι τώρα εκεί, όπως γνωρίζω, έχουν προσφύγει στο ΣτΕ κατά της απόφασης κήρυξης της περιοχής ως αναδασωτέας. Μιλάμε όμως για ένα ιδιωτικό δάσος που παράνομα και αυθαίρετα οικοδομήθηκε». 


    Η είσοδος της εξοχικής κατοικίας, πνιγμένη στο πράσινο 

    Στο ερώτημα γιατί από τη στιγμή που έχουν χτιστεί αυθαίρετα μέσα στο δάσος δεν έχουν κατεδαφιστεί μέχρι σήμερα, ο κ. Καζάσης αναφέρει:

    «Για όλα αυτά τα σπίτια υπάρχουν αποφάσεις κατεδάφισης. Και σας ρωτώ, έχετε δει να πέφτει κανένα απ’ αυτά; Κανονικά θα έπρεπε να είχαν εκτελεστεί τόσα χρόνια τα πρωτόκολλα κατεδάφισης, πράγμα που ωστόσο δεν έχει συμβεί», καταλήγει. 


    Το εσωτερικό της αυλής

    Η μητέρα του υπουργού μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του οικισμού αποφάσισαν να κινηθούν δικαστικά για να διεκδικήσουν τη νομιμοποίηση των αυθαίρετων κτισμάτων τους, προχωρώντας μάλιστα σε προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Σύμφωνα με πληροφορίες, για το ζήτημα ο υπουργός Περιβάλλοντος είχε την Πέμπτη συνάντηση με δασολόγο προκειμένου να έχει μια καλύτερη πληροφόρηση γύρω από το θέμα. 

    Εκανε και ανακαίνιση

    Παρά το γεγονός ότι το σπίτι είναι αυθαίρετο, η κυρία Ελένη-Αρετή Κλέοπα αποφάσισε να προχωρήσει στην ανακαίνισή του, προκειμένου να συνεχίζει να το ενοικιάζει, ψάχνοντας παράλληλα αγοραστή. Στην απόφασή της συνέβαλε και το γεγονός ότι, όπως υποστηρίζει, οι προηγούμενοι ενοικιαστές παραδίνοντας τα κλειδιά άφηναν πίσω τους ένα σωρό ζημιές. 


    Η πέργκολα στο μπροστινό μέρος του σπιτιού, που βλέπει θάλασσα, τοποθετήθηκε στη πρόσφατη ανακαίνιση

    Το σπίτι βάφτηκε από την αρχή, τοποθετήθηκαν καινούριες πέργκολες και τζαμαρίες και έγιναν τα απαραίτητα μερεμέτια. Μόνο τα κουφώματα δεν αλλάχτηκαν, καθώς η ιδιοκτήτριά του ήλπιζε ότι αυτό το έξοδο θα το κάλυπτε ο μελλοντικός αγοραστής. Το σπίτι διαθέτει ρεύμα και τηλέφωνο, είναι πλήρως επιπλωμένο και προσφέρεται μαζί και με τα κουζινικά σκεύη… 


    Σε μερικά σημεία διακρίνονται αναμονές, ενδεχομένως για περαιτέρω πανωσήκωμα της οικοδομής.



    Ερώτηση Παπαδημούλη για τον έλεγχο του ΣΔΟΕ στη γ.γ. του υπουργείου

    Θέμα Καλτσά εγείρει για το ΥΠΕΚΑ ο ΣΥΡΙΖΑ

     

    Ερώτηση για τον έλεγχο από το ΣΔΟΕ των δραστηριοτήτων της κόρης του Άκη Τσοχατζόπουλου, Αρετής, αλλά και της γενικής γραμματέως του υπουργείου Περιβάλλοντος, Μαρίας Καλτσά, κατέθεσε στη Βουλή ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημ. Παπαδημούλης. Την αφορμή έδωσε δημοσίευμα της εφημερίδας Real News.
    Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι δύο γυναίκες προχώρησαν το 2002 στην αγορά οικοπέδου και στην ανέγερση κτηρίου γραφείων, χωρίς να καταβάλουν τους απαιτούμενους φόρους, αφού η συναλαλγή έγινε με τέτοιο τρόπο, ώτε υποχρέωση καταβολής να έχει μόνο ο αγοραστής του ακινήτου.
    Παράλληλα -και πάντοτε σύμφωνα με το δημοσίευμα- το ΣΔΟΕ θεωρεί χαμηλό το δηλωθέν κόστος των εργασιών κατασκευής, το οποίο διαμορφώθηκε σε 324 ευρώ ανά τ.μ.
    Ο βουλευτής ρωτά τους υπουργούς Οικονομικών και Περιβάλλοντος:
    • Σε ποια φάση βρίσκεται ο έλεγχος που πραγματοποιεί ο ΣΔΟΕ σχετικά με το αν προκύπτουν ενδείξεις λογιστικών τεχνασμάτων από τις δυο συνεταίρους με στόχο την αποφυγή της φορολογίας; Ποια τα αποτελέσματα του ελέγχου;
    • Θεωρεί η κυβέρνηση ότι υπάρχει ζήτημα πολιτικής και ηθικής τάξης, όταν τη θέση της γενικής γραμματέως του ΥΠΕΚΑ, ενός πόστου που σχετίζεται άμεσα με τις κατασκευές, κατέχει μια αρχιτέκτονας που βρίσκεται στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ για φοροδιαφυγή;
    • Έχουν ενημερωθεί η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών και του ΥΠΕΚΑ για τη σχετική έρευνα του ΣΔΟΕ; Έχουν ζητηθεί εξηγήσεις ή η παραίτηση της κ. Καλτσά τουλάχιστον για όσο διάστημα διεξάγεται η έρευνα;
    • Εξετάζεται το ενδεχόμενο από την ηγεσία του Υπουργείου Περιβάλλοντος να ζητηθεί η παραίτηση της κ. Καλτσά;

    ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Οι κ.κ. Παπακωνσταντίνου και Σηφουνάκης,  είναι Υπουργός και Αναπληρωτής Υπουργός  αντίστοιχα,  στο Υπουργείο Περιβάλλοντος. Και η κ. Καλτσά, η  Γενική τους Γραμματέας,  στο ίδιο Υπουργείο!  Τουτέστιν, ολόκληρη η πολιτική ηγεσία ενός Υπουργείου!!! Τυχαίο;  Οεο;


    ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ή ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ;

     
    "Βάρβαρη" χρηματοδότηση του τοκογλυφικού τραπεζικού συστήματος








    και "σοσιαλιστική" αναπαραγωγή της ανεργίας για το κάθε ελληνικό νοικοκυριό! 




    ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΦΕΛΟΥΣ: Το 2008, δεν υπήρχε κρίση άραγε; Που στο διάβολο πήγαν εκείνα τα κέρδη των τραπεζών μωρέ;  



    ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ή ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ;

    Ε, δεν το συζητάμε! Επιλεκτική σοσιαλιστική χρεοκοπία για τους μεγαλοκαταθέτες της Ελβετίας (μπας και φιλοτιμηθούν να φέρουν πίσω τα δισεκατομμύρια που έχουν κατατεθειμένα σε τράπεζες του εξωτερικού)





    και ολοκληρωτική, βάρβαρη χρεοκοπία,  με κακήν κακώς επιβίωση κάτω από τα όρια της φτώχειας,  για τα τέσσερα εκατομμύρια των Ελλήνων που περάσανε  εδώ και καιρό κάτω από τον πήχυ!






    Κυριακή, 24 Ιουλίου 2011


    Τον Παρθενώνα ζήτησαν οι Φινλανδοί για να δώσουν δάνειο

    Μία απίστευτη αποκάλυψη έκανε η ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera, αναφορικά με όσα ζήτησαν ως εγγύηση οι Φινλανδοί για να δώσουν το «πράσινο φως» για το νέο πακέτο διάσωσης της Ελλάδας. Όπως αναφέρει σε σχετικό δημοσίευμα, οι Φινλανδοί ζήτησαν τον Παρθενώνα και ελληνικά νησιά...


    Επικαλούμενη διπλωματικές πηγές που ήταν στη διαπραγμάτευση, η εφημερίδα αναφέρει ότι η φινλανδική πλευρά «ως προϋπόθεση για την παροχή νέων δανείων στην Ελλάδα, ζήτησε ως εγγυήσεις κρατικά ακίνητα, από την Ακρόπολη και τον Παρθενώνα έως και ελληνικά νησιά, που αντιστοιχούν στο ποσό των 300 δισ. ευρώ».

    Η εφημερίδα, πάντως, αναρωτιέται για το αν σε περίπτωση ελληνικής πτώχευσης ο Παρθενώνας θα πωληθεί ή θα μεταφερθεί στο Ελσίνκι, την πρωτεύουσα της σκανδιναβικής χώρας...

    newsbomb


    Read more: http://www.enimerwsi.com/2011/07/blog-post_4748.html#ixzz1T6og2iXY



    Κάτω απ΄αυτό το απάνθισμα των μικρών παραβολών και "στραγγαλισμένων" από τα...μεγάλα ΜΜΕ ειδήσεων,  εξηγείται απόλυτα και η απόφαση των Βρυξελλών,  για την ...διάσωση της Ελλάδας! Απόφαση που συμπυκνώνεται σε τέσσερα -πέντε σημεία!

    1. Το πολιτικό οικοσύστημα,  που καμώνεται πως θα δώσει λύση, δεν μπορεί να δώσει καμιά απολύτως φερέγγυα  λύση. Γιατί πολύ απλά,  αποτελεί το μεγαλύτερο μέρος του προβλήματος!

    2. Η χρεοκοπία της Ελλάδας, ήταν  απο χέρι, πιο δαπανηρή (για τις οικονομίες των... άλλων)  λύση από ότι... η διάσωσή της. Γι αυτό και επετράπη στην τοπική κυβέρνησή μας,  να... πανηγυρίσει τη διάσωσή μας!

    3. Οι δανειστές μας,  είναι σίγουροι ( όπως ήταν σίγουροι και με το μνημόνιο 1) πως το...βυζί του συνήθως ύποπτου  φορολογούμενου, δεν έχει άλλο γάλα πια. Στο αίμα έφτασε. Κι αυτοί με τα καλαμάκια, ακόμα ρουφάνε! Ζητείται λοιπόν επίμονα  εναλλακτικό βυζί!

    4. Το οποίο είναι οι.... εμπράγματες εγγυήσεις για το χρέος μας...Οι οποίες εγγυήσεις,  σαφώς και υπάρχουν. Και γι αυτό συνεχίζουν και  μας δανείζουν. Ενώ άλλες χρεοκοπημένες οικονομίες,   που δεν διαθέτουν αυτές τις ...πλουτοπαραγωγικές πηγές, τις παράτησαν   στην τύχη τους να βράζουν στο ζουμί τους...

    5.  Με το λαό στη...λιμοκτονία,   εντελώς τυπική σημασία θα έχουν  οι εθνικές κυριαρχίες, οι παρθενώνες, τα νησιά της χώρας και οι συνεκμεταλλεύσεις του υποθαλάσσιου πλούτου!!! 
    Κι ο πεινασμένος  λαός θα βγεί ...μπροστάρης  ζητώντας ...επιτακτικά το ξεπούλημά τους!!!! Πριν να πουλήσει , κομμάτι-κομμάτι, τα όργανα του σώματός του εξασφαλίζοντας άλλη μια μέρα ζωής. Ζωής δίχως σκοπό...

    Τότε περίπου, οι ...υπερ-έλληνες όλων των κυβερνήσεων(!) θα υποκύψουν στα.... παρακαλητά των κυβερνήσεων όλων των Ελλήνων(!) και  θα επαναπατρίσουν τα κεφάλαια από τις τράπεζες του εξωτερικού.  Αγοράζοντας τον δημόσιο πλούτο,  έναντι πινακίου φακής, για να μην μας τον...πάρουν οι ξενοι!!! 
    Με τους.... μεθοδιστές της πολιτικής και της οικονομίας να υλοποιούν ακαριαία αυτή τη φορά, τη θέληση του...λαού! Αυτό δεν επιτάσσουν οι δημοκρατίες εξάλλου;....

    ΥΓ: Οι συστηματικοί φίλοι αναγνώστες αυτού του blog,  to ξέρουν  πολύ καλά, πόσο πολύ  το εύχομαι να ...διαψευστώ... 


    Για περισσότερες αναρτήσεις   στην ίδια κατηγορία,  κλίκ στις  "ΕΤΙΚΕΤΕΣ" πιο κάτω:




    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου