Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΑΣ. (gif)

Οι διακοπές, αποτελούν το όνειρο   του κάθε εργαζόμενου. Μικρό η μεγάλο όνειρο, η συνέχεια θα δείξει.


Παραθέτουμε λοιπόν  μερικές ιδέες,  για να αλλάξετε κομματάκι την ...ατζέντα σας,  τις όποιες μέρες τέλος πάντων,  αποδράσετε από την καθημερινότητά σας.



Ξεκινάμε από τους μοναχικούς αυτής της κοινωνίας. Περνάω και μόνη μου καλά δε λέει η Δέσποινα; Ώρα να το εφαρμόσετε λοιπόν και στην πράξη, εσείς οι μναχικοί αυτής της ζωής. Μοναχικοί είτε από ιδεολογία, είτε εξ αιτίας κάποιων αστάθμητων παραγόντων και κυβερνήσεις δεν φωτογραφίζουμε.

Αν τα οικονομικά σας δεν επαρκούν για ξενοδοχείο ή για ενοικιαζόμενο δωμάτιο, μια χαρά είναι και το ελεύθερο κάμπινγκ. Η μόνη συμβουλή επ΄αυτού,  είναι να πάρετε τόσες σκηνές, όσες χρειάζεστε!  Νισάφι πια!


Όσοι παρεμπιπτόντως απάτησαν τις γυναίκες τους στη διάρκεια του προηγούμενου χειμώνα, θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για κάποια ρεβάνς.  Και δε χρειάζεται να χαλάνε  τις διακοπές τους. Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες! 


Αν παρ΄όλα αυτά, σκέφτεστε ολημερίς τον Βενιζέλο, μετά από είκοσι χρόνια και τα θρυλικά ...επιτεύγματά του στην οικονομία, θα πρότεινα να βάλετε και λίγη φαντασία στη σκέψη σας! 

Αν απαγκιάσετε κατά Σαντορίνη μεριά και πέσετε ....έξω στα έξοδα-αλά Παπακωνσταντίνου- για μια βραδιά, μια χαρά είναι και τα κουφέτα των γάμων των αλλοδαπών. Που παντρεύονται στο νησί... Και μην παραξενευτείτε για τις αντιδράσεις της νύφης. Που το χαίρεται , μιας και θα μοιράζεται εφεξής τα έξοδα του σπιτιού! Και τα τεκμήρια διαβίωσης κυρίως.  Η οικονομική κρίση, είναι παντού βλέπετε!


Μια θαυμάσια αθλοπαιδιά για μοναχικούς επίσης  νέους,  είναι και το πιάσιμο των πουλιών στον αέρα... Μα...γλάρων θα αναρωτηθείτε; Και τι σκατά να τους κάνουμε τους γλάρους; 

Κι όμως! Οι γλάροι όσο ανυπότακτοι κι αν είναι από φύση,  αν εκπαιδειτούν σωστά, μπορούν να γίνουν χρήσιμοι στην καθημερινότητά μας! Το σχετικό animation μαας το έστειλαν  οι πτωχεύσαντες εδώ και μια δεκαετία, αδερφοί Αργεντίνοι! 

Και οι πιγκουίνοι παρεμπιπτόντως, εκπαιδεύονται σχετικά εύκολα στις...αρπαχτές! Βέβαια!

Μα αυτοί είναι επιρρεπείς, περισότερο  στην ζητιανιά... Και μοναχοφάηδες. Οπότε και αν προθυμοποιηθούν να τεθούν ...οικειοθελώς  υπό την ομηρία σας μην τους προτιμήσετε.

Αν λοιπόν τον τσιμπήσατε και το γλάρο σας,  ώρα να χαλαρώσετε από την ανεβασμένη αδρεναλίνη σας. Καθήστε να δείτε κάποιους αθλητικούς αγώνες στην τηλεόραση. Που όλο και θα υπάρχουν.  Για να ηρεμήσετε πλήρως,  με το εύ αγωνίζεσθαι και την ευγενή άμιλα...Του αθλητικού στίβου. Και για τους ευφάνταστους, μένει χώρος και για τους σχετικούς παραλληλισμούς. 


Στην τηλεόραση επίσης, ξεκίνησαν κι οι Ευρωπαϊκές  ποδοσφαιρικές διοργανώσεις. Για όσους σιχάθηκαν τις "βρωμιές" του Ελληνικού ποδοσφαίρου, ευκαιρία να ξεδώσουν με ένα "καθαρό" ευρωπαϊκό παιγνίδι. 

Αν πάλι προτιμήσετε το βουνό για την απόδρασή σας, δώστε περισσότερη προσοχή στους εθελοντές δασοπυροσβέστες. Με την προαναγγελθείσα κατάργησή τους, ποιός ξέρει,  μπορεί να θέλουν να αποδείξουν πως παραμένουν χρήσιμοι.  



Οι μοναχικές γυναίκες, είναι κομματάκι πιο τυχερές!  Αν  θελήσουν να δουν και μια ...αρπαχτή συναυλία εκεί 
που θα κάνουν διακοπές  και τους λείπουν τα λεφτά,   ας διερευνήσουν και το ενδεχόμενο,  να δέχονται οι διοργανωτές της συναυλίας πληρωμές σε είδος. Που ξέρεις; Μπορεί και να σταθούν τυχερές!!!

Άντε ορέ πατριώτες, καλά να περνάτε! Κι αέρα στα πανιά σας!



Για περισσότερες αναρτήσεις   στην ίδια κατηγορία,  κλίκ στις  "ΕΤΙΚΕΤΕΣ" πιο κάτω:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου