Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙ Τ' ΑΥΤΑ!

ΔΩΣΕ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ
****Η ατάκα της χρονιάς  από βουλευτή του ΠΑΣΟΚ: "Εμείς δώσαμε ψήφο εμπιστοσύνης  στην κυβέρνηση Παπανδρέου,  για να φύγει ο Παπανδρέου κι ο Σαμαράς είπε όχι στην κυβέρνηση εθνικής  ενότητας,  για τον κρατήσει κολλημένο στην καρέκλα του...

















ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΑ ΟΠΛΑ 

**** Άστραψαν και βρόντηξαν εναντίον της κυβέρνησής τους οι εθνοπατέρες,  στη διάρκεια του τριημέρου μπροστά στα μικρόφωνα. Μα φόρεσαν τον σιγαστήρα του "ΝΑΙ"  μαύρα μεσάνυχτα, στην ονομαστική ψηφοφορία.




Οι έμπειροι εθνο...παππούδες της βουλής πάντως , που κράτησαν μικρό καλάθι όλο αυτό  το τριήμερο,  άστραψαν και βρόντηξαν μπροστά στα μικρόφωνα, αμέσως μετά την ψήφο εμπιστοσύνης. Εκ του ασφαλούς αυτοί. 
Πήραν και έδωσαν στα κανάλια τα σχόλια για το αντάρτικο  των εθνο-μανάδων...Και τινών εθνο-μανουλίων. 
Μέχρις ότου κι οι αντάρτισσες, ... ξαναψήφισαν τον μεγάλο αδερφό...Ο οποίος ξαναμάζεψε κάτω από τα φτερά του και την άρτι διαγραφείσα εθνομάννα! 
Που είσαι Θανάσηηηηηηηηη! 


ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ! 


Τι να στα λέω Αντώνη μου...Άλλη μια κουτσουκέλα και ο Γιώργος θα ξαναμαζέψει στο ΠΑΣΟΚ  και τον Δημαρά και τον Οικονόμου και τη Σακοράφα και ...και...και... Για να μη σου πω,  πως θα συμμαζέψει και καμιά εικοσαριά δικούς σου. Που προσυπέγραψαν μαζί με τους δικούς του το κοινό κείμενο για κυβέρνηση συνασπισμού!


ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ.....

****Εκτός τόπου και χρόνου οι πάντες λοιπόν! Με πρώτο και καλύτερο τον Αντωνάκη. Που ζήτησε μεταβατική υπηρεσιακή κυβέρνηση,   άχρωμων και άϋλων τεχνοκρατών,  θητείας  μερικών εβδομάδων  και  μόνον.  Για να υπογράψει διεκπεραιωτικά, όσα το πολιτικό οικοσύστημα της εκεί μπάντας, αρνείται να υπογράψει. Μα που σύντομα θα κληθεί να εφαρμόσει κατά γράμμα. Και που σταδιακά προσυπέγραψε,  με την ψήφιση ενός πλήθους νομοσχεδίων,  της κυβέρνησης Παπανδρέου. 
Εντός τόπου και χρόνου Καρατζαφέρης και Μπακογιάννη. Που ψάχνουν ακούραστα  την προσωπική διάσωσή τους,  μέσω της της πρωθυπουργοποίησης 

και υπουργοποίησής τους αντίστοιχα.  Και ...παρεμπιπτόντως και τη διάσωση της χώρας!

http://www.youtube.com/watch?v=Ii42wHa8spk


ΚΑΛΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ...ΑΡΓΟΤΕΡΑ! 


**** Η Ελλάδα, μέσα από τους ερασιτεχνικούς χειρισμούς του Παπανδρέου περί δημοψηφίσματος,  απλά έβηξε την προηγούμενη βδομάδα και η υφήλιος έπαθε πνευμονία...Από μια χώρα και οικονομία, κατηγορίας φτερού!!! Συμπέρασμα: Δεν ξέρω αν ακόμα υπάρχουν περιθώρια διαπραγμάτευσης των όρων των διάφορων δανειακών συμβάσεων, το σίγουρο είναι ένα: Πως  μέχρι και πριν  από τον σχηματισμό ...ουρών στους μηχανισμούς στήριξης, ακόμα και από χώρες που ανήκουν στον μηχανισμό των ισχυροτέρων οικονομιών του κόσμου ( G20) τέτοια περιθώρια υπήρχαν. 
Ας είναι καλά οι άπληστες Αμερικανικές τράπεζες που, φρόντισαν να ....ασφαλίσουν με τα CDS  τα χρεόγραφα και  τις απώλειες μιας οφθαλμοφανούς  ελληνικής χρεοκοπίας .  


ΠΡΟΣΕΧΩΣ....


Και μια πρόβλεψη 5ετίας: Στα επόμενα πέντε χρόνια,  μία-μία οι Ευρωπαϊκές χώρες θα προσφεύγουν στους μηχανισμούς χρηματοπιστωτικής σταθερότητας.  Με συνεχώς μειωμένη την αγοραστική δύναμη των λαών τους. Και δεδομένη πλέον  την αδυναμία εξαγωγών  στους άφραγκους, της  πάλαι ποτέ, βαριάς βιομηχανίας της Γερμανίας. 
Η Ευρωπαϊκή Ένωση οσονούπω θα διαθέτει δεκαέξι χώρες  στους μηχανισμούς στήριξης και μόνο την Γερμανία στο ρόλο του ελεγκτή. Η οποία Γερμανία θα ζεί  την επόμενη δεκαετία, από τα επιτόκια των δανείων της!!!


**** Οι αλληλοσυγχαιρόμενοι  του κοινοβουλίου χαιρέτιζαν ο ένας την προσχώρηση -ντεμέκ- του άλλου στις θέσεις του,  σάμπως να ήρθε η δευτέρα παρουσία. Κι εγώ από τη μεριά μου, συγχαίρω τον δικομματισμό για την επανάκαμψή του. 
Με σταθερό σπόνσορα και χορηγό, τα  κοινοβουλευτικά κόμματα- μη κυβερνητικές οργανώσεις- της Αριστεράς. Με τις μηδενιστικές τους απόψεις. Που δεν πείθουν την ...ιδιοκτησία τους: το λαό. Και  που στο απλό ερώτημα " λεφτά για μισθούς και συντάξεις σε δέκα μέρες που θα βρούμε;"  απαντούν πως θα τα βρούμε από τη δήμευση των τραπεζών και των περιουσιών  των βιομηχάνων. Όταν:  Α. Οι μεν τράπεζες  αν τώρα εξαγοραστούν εν δόξη και τιμή,  πιάνουν δεν πιάνουν το 1 δισεκατομμύριο ευρώ. 
και Β:  Όλες οι  εισηγμένες εταιρείες στο χρηματιστήριο  αν αγοραστούν, πιάνουν δεν πιάνουν  με τη σειρά τους άλλα τόσα. Τουτέστιν  για μισθούς- χωρίς συντάξεις- του μηνός Δεκεμβρίου! Και τα δώρα Χριστουγέννων γαργάρα! 
ΠΑΣΟΚ και ΝΔ συνεπώς, οφείλουν  να διοργανώσουν ένα ...φιλολογικό μνημόσυνο της Αριστεράς στην Ακαδημία Αθηνών, για την συμβολή τους στην νεκρανάσταση του δικομματισμού. Και για την αναγνώριση του...ακαδημαϊκού τους  ρόλου στην πολιτική σκηνή ως στυλοβάτες του δικομματισμού! 


ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΠΛΗΝ....ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΙΩΝ


**** Ο Αλέξανδρος, ο υιός του Φιλίππου και οι Έλληνες 


πλην Λακεδαιμονίων από των βαρβάρων των την Ασίαν 


κατοικούντων.


Αυτή ήταν η επιγραφή στο τρόπαιο των 300 ασπίδων που έστειλε 
ο Μ. Αλέξανδρος στον Παρθενώνα, μετά τη μάχη του 
Γρανικού (334 π.Χ.)


Κάτι αντίστοιχο μπορούν να γράφουν στα ραβασάκια της εφορίας,  οι ...λοιπές -πλην κομμουνιστών και κινηματιών του κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ- φορολογικές δυνάμεις της χώρας.   
Ως ανάθεμα όσων αρνούνται τα λεφτά των δανειστών για να κουτσοπεράσουμε.   Μα μήτε και   βάζουν το χέρι τους στις δικές τους τσέπες...

ΥΓ:  Αν υποψιαστώ πως το ΚΚΕ πλήρωσε το χαράτσι  στη ΔΕΗ,  για το ιδιόκτητο μέγαρο του...λαού στον Περισσό και για τις ιδιόκτητες επίσης εγκαταστάσεις της βαριάς του βιομηχανίας της "ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗΣ".... 
...Στην οποία ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ, τυπώνεται το σύνολο σχεδόν των εντύπων της Ελληνικής Επικράτειας. Μηδέ και των εφημερίδων του κατεστημένου και της καθεστηκυίας τάξεως  εξαιρουμένων,  που πολεμούν μετά μανίας και κάμποσες φορές ανορθόδοξα το ΚΚΕ!  μα την Αγία Λιάνα, θα αυτοπυρποληθώ!!!! 

Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου 2011



ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ. ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ "ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ" ,ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ
ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟ, ΔΙΑΔΗΛΩΝΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ 902.
ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου