Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: ΕΝΑΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Το στολίδι  της χερσονήσου της λίμνης Ορεστιάδας. Η πόλη, των δεκάδων βυζαντινών εκκλησιών. Των παραδοσιακών σπιτιών και των βυζαντινών κάστρων. Της ιστορίας, της λαϊκής  αρχιτεκτονικής  και  του πολιτισμού.  
Κέντρο του  Μακεδονικού αγώνα   του Ελληνισμού,  για την επιβίωσή του.  Η περιοχή του προϊστορικού λιμναίου οικισμού του Δισπηλιού. Των υπόγειων σπηλαίων και των σταλακτιτών ολόγυρα στη λίμνη. Των χιονοδρομικών κέντρων της Βασιλίτσας και της Βίγλας,  μια ανάσα δίπλα   της. 
Η πόλη των κύκνων ,  της φιλοζωίας και της παγωμένης μαγείας της  λίμνης  της το χειμώνα. Και με μια κουβέντα: μια πόλη φυσικών προδιαγραφών μεσευρώπης,  μα  στην Ελληνική ενδοχώρα. Μια πόλη που έχει όλα  εκείνα που  ψάχνει ένας  απαιτητικός περιηγητής. 
Εκεί στην εσχατιά της Ελληνικής επικράτειας...Προγραμματίστε μια ολιγοήμερη απόδραση στην Καστοριά. Οποιαδήποτε εποχή του χρόνου.  Κι η Καστοριά μας,  θα σας αποζημιώσει. 























 Και μετά μια χορταστική μέρα στη Καστοριά, αξίζει πραγματικά  τον κόπο να απαγκιάσει κάποιος στο "Τσιπουράδικο του Θωμά" Για να γευτεί παραδοσιακές γεύσεις, υποδειγματικό service , κέφι και ζεστασιά  και  κάτι πολύ βασικό στις εποχές που περνάμε: σεβασμό  στο πορτοφόλι του.
Οδός: Αθ.Διάκου 58
Τ.Κ.: 52100
Πόλη: Καστοριά
Longitude: 40.519922
Latitude: 21.256565
Τηλέφωνο: 2467087040
Κινητό: 6934975567







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου