Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

ΚΑΖΑΜΙΑΣ 2015: ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

ΚΑΖΑΜΙΑΣ 2015: ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ
Προβλέψεις (καζαμίας) του μήνα



Το πιο δυσεύρετο αγαθό στη Ελλάδα του 2015, ήταν και παραμένει μια θέση Εργασίας. Η εξαφάνιση των θέσεων εργασίας,  είναι το πιο εύκολο και άμεσα υλοποιήσιμο σχέδιο των αγορών,  με τριπλή στόχευση: 
Πρώτον, να ευτελισθεί ο μισθός, εφαπτόμενος πλέον στα όρια του: μεροδούλι-μεροφάι. 
Δεύτερον να εξομοιωθούν οι αμοιβές της Ευρώπης με τις αντίστοιχες της Ασίας,  για να φθηνήνουν και τα...μεταφορικά. 
Με απώτερο σκοπό:  Να ελεγχθεί και μειωθεί στο 1/3 μόλις ο πληθυσμός του πλανήτη, μέσω του λιμού.



Μετά το ψαλίδισμα των φτερών και του ΣΥΡΙΖΑ από τους δανειστές και την κατάργηση των 300.000 νέων θέσεων εργασίας στο δημόσιο που υποσχέθηκε προεκλογικά ο Λαφαζάνης, ο λαός ξαναγυρνάει στην.... πεπατημένη, προκειμένου να εξασφαλίσει το αγαθό της εργασίας. Λαδώνοντας τους πάντες.

Χειρότερες εποχές,  για να πάρει την εκδικητική του ρεβάνς και ο ιδιωτικός τομέας από τους "κακομαθημένους" εργαζόμενους, δεν θα μπορούσε να υπάρξει: Ο εν πολλοίς ...κρατικοδίαιτος επίσης ιδιωτικός τομέας ακόμα και επί...ανάπτυξης, μεταρρυθμίστηκε βίαια σε ...εργατικοδίαιτο!!! Χρησιμοποιώντας πλέον:  τον μισθό, την ασφάλιση, τους φόρους των εργαζόμενων και ότι ρευστό έπρεπε να κυκλοφορεί στην κατανάλωση, ως κεφάλαια κίνησης!!! Τζάμπα  κατατζάμπα κι η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών. Για να δώσουν ντεμέκ δάνεια στον ιδιωτικό τομέα.  Μιας κι οι τράπεζες δανείζουν ξανά μανά το κράτος, που έχει εγγυημένες επιστροφές. 

Κι όλα αυτά, προκειμένου να χρηματοδοτηθεί η...πρωτογενής παραγωγή!!! Ποια παραγωγή και τρίχες κατσαρές μωρέ? Σ΄αυτή τη χώρα,  κανείς και τίποτα πλέον δεν παράγει...Και το τελευταίο που εκμεταλλεύεται η...πρωτογενής βιομηχανία της, είναι η φυσική πανίδα της χώρας...Στραγγίζοντας πλέον και το ζουμί της...Εκεί μας οδήγησαν οι....επιδοτήσεις των αγροτικών μας προϊόντων και οι απατεωνιές των συνεταιρισμών. Κάνοντας , κάποτε- τον Υπουργό Γεωργίας κ. Αργύρη (ΠΑΣΟΚ) να  δηλώσει αγανακτισμένος: 
"Αν τα δηλωθέντα στρέμματα και οι αποδόσεις της παραγωγής στην Κρήτη ήταν αληθινές, η Κρήτη έπρεπε να είναι....τριώροφη!!!"

Όχι γιατί αν άκουσε ποτέ κανείς και σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου,   πως με τις πορδές παράγονται....αυγά, ε τότε κάποιοι, κάπου,  κάποτε, ανακάλυψαν την αειφόρο ....παραγωγή....Μέσω της ...πορδοκλασίας...Κι ας σιτίζονται σήμερα μέσω της...αρτοκλασίας (που διοργανώνουν οι ενορίες της χώρας, για μια μπουκιά ψωμί στους πιστούς τους) πολλοί ....βιομήχανοι και επενδυτές του πρόσφατου παρελθόντος.






Κάποιες προηγούμενες -επί κρίσεως- κυβερνήσεις διέπραξαν το τραγικότερο οικονομικό λάθος της χρεοκοπίας: Αντί να απαλλάξουν τον ευρύτερο  δημόσιο τομέα,  μπάμ και κάτω,  από καμιά διακοσιαριά χιλιάδες πλεονάζοντες δημόσιους υπάλληλους, επέλεξαν την κάθετη μείωση των μισθών, του συνόλου των υπαλλήλων. Μη θέλοντας και μη μπορώντας να βάλουν χέρι στο πελατειακό τους κράτος. Το οποίο κράτος με την τακτή μηνιαία...δωροδοκία του μισθού, αμυνόταν του...πατρίου (και συστημικού) εδάφους. Έτσι το μεν κράτος και για ολόκληρο το 2015 προσποιείται πως πληρώνει τους υπαλλήλους του....






....Οι δε δημόσιοι υπάλληλοι, προσποιούνται πως εργάζονται με συνέπεια, απέναντι στον εργοδότης τους: Όλους εμάς τους λοιπούς φορολογούμενους   κοντολογίς...



















Η διαβόητη αξιολόγηση,  όπως  τουλάχιστον προαναγγέλθηκε και προγραμματίσθηκε μετά φανών και λαμπάδων,  ήταν μια επιβεβλημένη πράξη. Μιας και  δημόσιοι υπάλληλοι,  δεν αξιολογήθηκαν σχεδόν ποτέ μέχρι σήμερα. Σε αντίθεση με τους υπαλλήλους του ιδιωτικού τομέα, που αξιολογούνται  δυο και τρεις φορές μέσα στην ίδια μέρα...











Η νόθευση  ωστόσο των κριτηρίων της αξιολόγησης, από τους πολιτικούς προϊσταμένους του δημοσίου,  ευνούχισε κι αυτήν την διαδικασία,  στο αμιγώς τεχνοκρατικό της επίπεδο...Για μια ακόμα φορά λοιπόν, σηκώνουμε ψηλά τα χέρια. Αν κάτι δεν θες να πετύχει στην Ελλάδα, απλά συμπεριέλαβέ το σε ένα πολιτικό μανιφέστο, ονομάζοντάς το  μεταρρύθμιση. Κι ύστερα μπορείς να είσαι ήσυχος για την αποτυχία του!!!








Κάτω από αυτές τις συνθήκες της....παραγωγικότητας συνεπώς η όποια ....ανάπτυξη της οικονομίας και επί ενδόξου ΣΥΡΙΖΑ, πάει περίπατο...



Ο Γιώργος Παπανδρέου,  που διέλυσε τη χώρα επί πρωθυπουργίας του και ξεφορτώθηκε αγχολυτικά στο έβγα του και  το ΠΑΣΟΚ στον Βενιζέλο, διαλύοντας και τοις family bussines (ΠΑΣΟΚ στην καθομιλουμένη) με την διάσπασή του, ετοιμάζεται να ενώσει το κίνημα υπό την ηγεσία του...Διαβλέποντας εκλογές την προσεχή άνοιξη και ξαναγυρνώντας στα  μοναδικά μονοπάτια της λαϊκής συσπείρωσης ,  που ακολούθησε το ΠΑΣΟΚ στα δύσκολα χρόνια του...







Αυτή τη φορά μόνο Γιώργο μου, κοίταξε να μάθουν να κάνουν καλύτερες....βούτες οι μπιστικοί σου... Μη γίνουμε ρεζίλια των σκυλιών ξανά μανά με ,...παλιοκαιρισμένη τεχνοτροπία και μεθόδους Άκη, γιατί πραγαματικά θα μας πάρουν με τις πέτρες....












Και οι ...πέτρες,  δηλώνουν έτοιμες  από την πλευρά τους από καιρό! 









Μόνος κι έρημος ως συνήθως ο ιδιωτικός τομέας πασχίζει για την....ανάπτυξη.
Και σαν να μην μας έφταναν όλες οι κακαδαιμονίες  του ιδιωτικού τομέα, διατίθενται επιπλέον και ανυποψίαστα ίσαμε τώρα διαθέσιμα...εργατικά  χέρια στην αγορά: Χωρίς μισθό, ένσημα, άδειες, επιδόματα και άλλα τέτοια βλαπτικά για την υγιή.... επιχειρηματικότητα.  Αμοιβή: τρεις μπανάνες την ημέρα!!! Ποιος να το πίστευε,  πως θα έφτανε κάποτε η ώρα και αντί να  πηγαίνουμε τα παιδιά μας στο τσίρκο,  για να διασκεδάσουν με τις δεξιοτεχνίες των εκπαιδευμένων ζώων, το τσίρκο θα ερχόταν στο σπίτι μας...Ε ρε ρουφιάνα κρίση...





Μια ματιά στις μικρές αγγελίες για το τι ακριβώς διατίθεται για πώληση  στην αγορά, αρκεί για του λόγου το αληθές:








Πωλείται σκύλος-φύλακας. Ιδανικός για baby sitting






Έμπειρος συνεργός, εξειδικευμένος σε "ριφιφί" και  σε κλοπές τροφίμων.












Η αντιμετώπιση της απειλής από τους προκομένους επιχειρηματίες σημαίνει κι άλλα παραπανίσια έξοδα: Και το σκατό παξιμάδι...Να και η σχετική αγγελία.

Τo Mini Market: " Ο ΚΗΠΟΣ ΤΗΣ ΑΓΝΗΣ",  ζητά να προσλάβει άμεσα ζωντανό ...σκιάχτρο με εμπειρία ,  για να ραβδίζει τους εκπαιδευμένους  χιμπατζήδες κλέφτες των ζαρζαβατικών και της γλυκοπατάτας,  από τα καφάσια του κήπου...Πληροφορίες στον Καζαμιολόγο"


Το επάγγελμα του μέλλοντος στην Ελλάδα πάντως, θεωρείται το ....λειτούργημα του κυνηγού κεφαλών. Μέσα από εταιρείες παροχής υπηρεσιών ....εισπρακτικού χαρακτήρα που προσλμβάνουν οι τράπεζες. Κάθε υπάλληλος αυτής της ειδικότητας αξιολογείται ανά 8ωρο. Πετυχημένος,  είναι ο... συλλέκτης μιας τουλάχιστον δωδεκάδας κεφαλών των δανειοληπτών, σε full time βάση.


Η κρίση,  έχει πλήξει συγκεκριμένα επαγγέλματα και επιτηδευματίες,  που μεγαλούργησαν στα προηγούμενα χρόνια. Ιδού η σχετική ανακοίνωση μιας  εταιρείας προσλήψεων και ενοικιάσεως εργαζομένων:  "Οι προσλήψεις  διαρρηκτών αυτοκινήτων,  αναστέλλονται,  λόγω της υπερβολικής αύξησης των φόρων στην βενζίνη. Και εξ αιτίας του γεγονότος,  πως πολλοί ιδιοκτήτες εγκαταλείπουν οικειοθελώς τα αυτοκίνητά τους έξω από τις εφορίες,  αδυνατώντας να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας.



Ανάθεμά σε ρε τρόϊκα που μας κατάργησες και τις ΜΚΟ των....καλλιτεχνών. Και τις απλόχερες επιδοτήσεις τους....Ποιός να το φανταζόταν,  πως το φώς της δημοσιότητας θα έβλεπαν μικρές αγγελίες όπως αυτή εδώ: Διαθέτουμε προς  ενοικίαση άνεργους καλλιτέχνες,   προκειμένου να στηθούν  στο...πόδι σας στις ουρές των δημόσιων οργανισμών και Υπηρεσιών.  Περιμένοντας ακόμα και την έκδοση του εφάπαξ των δημοσίων υπαλλήλων...


Είστε καλλιτέχνης; Ζωγράφος; Έμπειρος τεχνίτης στην ξυλογλυπτική; Τώρα οι διεθνείς...αγορές,  σας δίνουν μιας πρώτης τάξεως  ευκαιρία,  για μια  λαμπρή καριέρα στο εξωτερικό. Για τον σχεδιασμό των  νέων ημερήσιων  χαρτών των υπερχρεωμένων οικονομιών αρχικά....


USA:  BEFORE AND AFTER ECONOMY  CRISIS



...και τον  εν  συνεχεία τεμαχισμό και πώληση των κατασχεμένων γεωγραφικών αυτών  περιοχών των υπερχρεωμένων χωρών,  από  τους δανειστές τους. Παρηγοριά στον άρρωστο λέει μια ελληνική παροιμία. Τουλάχιστον εμείς το παραδεχτήκαμε πως είμαστε  καταχρεωμένοι....Ενώ μερικοί μερικοί,  τα μόνα -που κατά τη γνώμη τους- που χρωστάνε είναι εκείνα της....Μιχαλούς! Κατά τα άλλα, ακόμα οι χώρες τους, λογίζονται στις ...ισχυρότερες οικονομίες του κόσμου τρομάρα τους...







Από εταιρεία επεξεργασίας ναρκωτικών ουσιών, με έδρα την πρωτεύουσα ξένης χώρας που συνορεύει με την Ελλάδα,   ζητείται έμπειρος...γευσιγνώστης  ναρκωτικών ουσιών. Οι αμοιβές των γευσιγνωστών,  θα περικόπτονται σε ποσοστό 25%, δεδομένης της κοινωνικής και εταιρικής ευθύνης της χασισοβιομηχανίας,  στην χρηματοδότηση 350plus  κίτς  αγαλμάτων,  του Μεγάλου Αλεξάνδρου. 


Από θυγατρική στην Ελλάδα και ανερχόμενη επιχείρηση του είδους, ζητούνται επίσης για άμεση πρόσληψη,   έμπειροι "τυλιχτές" για  προκατασκευασμένα τσιγαριλίκια... Πληροφορίες: Αγροτικός συνεταιρισμός ανεξάρτητων  χασισοκαλλιεργητών Ελλάδος  Α.Ε. 





Ότι θέλει τελικά πουλάει ο καθένας σ΄αυτή τη χώρα...Καμαρώστε τι άλλο διατίθεται: Διαθέτουμε προς πώληση,  εξημερωμένη και εκπαιδευμένη χελώνα των νησιών καλαμπάγκος.Η συγκεκριμένη χελώνα,  είναι ένα εγγυημένο εργαλείο και δεξί χέρι,  σε  όλους εκείνους τους μεταρρυθμιστές Υπουργούς,  που εξειδικεύονται στην παραγωγή  κυβερνητικού έργου με ρυθμούς...χελώνας.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Κάποιες πληροφορίες που ανέφεραν πως για την συγκεκριμένη χελώνα εξεδήλωσε ενδιαφέρον ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ, προετοιμαζόμενος για τους κυβερνητικούς ρόλους του ΠΟΤΑΜΙΟΥ, ελέγχονται ως ανακριβείς.








ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΗ ΜΙΚΡΗ ΑΓΓΕΛΙΑ: Από  δημοκρατική Ασιατική χώρα, ζητούνται εθελοντές κασκαντέρ-σωσίες, προκειμένου να ντουμπλάρουν κυβερνητικά στελέχη,  στις διάφορες περιοδίες τους στην επαρχία. 





Αποφασίσατε οριστικά και τελεσίδικα να αυτοκτονήσετε? Και βλακωδώς, καλέσατε για ...πενταροδεκάρες μόλις  κι ένα κανάλι, προκειμένου  να...απαθανατίσει το θάνατό σας? Τώρα έχετε μια μοναδική ευκαιρία να κερδίσετε πολλά χρήματα από τον ίδιο το θάνατό σας!!! Το κράτος των Τζιχαντιστών, σας δίνει μια θαυμάσια ευκαιρία για έναν εγγυημένα ένδοξο θάνατο!  




Γίνε κι εσύ μια ανθρώπινη βόμβα!!! Αν δε λίγο πριν το θάνατό σου, ασπαστείς και το κοράνι, σε  περιμένει ο δικός μας παράδεισος και σαράντα παρθένες ουριά  τριγύρω...Μη χάσετε την ευκαιρία,  να εξασφαλίσετε το μέλλον των παιδιών σας και την προσωπική σας αθανασία στο πάνθεον των ηρώων μας...
Όσοι πάντως...επιμένουν Ελληνικά και προσπαθούν να μεγαλουργήσουν εργασιακά  στην ίδια τους τη χώρα, ασχολούνται με την παροχή και λήψη υπηρεσιών ελεημοσύνης...Προσπαθώντας να ξοφλήσουν τις οφειλές τους προς το κράτος....

Μα πάντα υπάρχει ένα μαγικό χεράκι πους τους γυρνάει πίσω. Πολίτες και κυβερνήσεις...Για δείτε τι έπαθε κι ο Υπουργός ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ στην παράπλευρη εικόνα: Που προσπάθησε να πάει ένα βήμα μπροστά την Ελληνική κοινωνία:  Κατά τον πολιτικό πολιτισμό αυτού του τόπου πλακώθηκε εκ περιτροπής: από το: "Δόξα το θεό" στο "Παναγία βόηθα". 






Κουράγιο ορέ Έλληνες! Υπάρχει πάτος στο βαρέλι! Που θα πάει, μέρα με τη μέρα ολοένα και περισσότερο προσεγγίζουμε το στόχο:ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!! ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!! ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!! Σε κάποια στιγμή, θα γίνουμε επιτέλους  κι εμείς ΑΣΙΑ!!! Μα το σπαθί μας οι άρρενες και με του Μ@νί μας οι  τα θήλεα!!!!



Μα δεν τον ξέρουν καθόλου  καλά τον Έλληνα. Καθόλου μα καθόλου καλά!  Εκεί που τον θεωρούν ...ξεγραμμένο, εκείνος, νάτος, νάτος!  "πετιέται από ξαρχής και αντρειεύει και θεριεύει. Και καμακώνει το θεριό με το καμάκι του ήλιου"





Τι κι αν τα "ραβασάκια" της εφορίας και των έκτακτων εισφορών εν τω μεταξύ,  πάνε και έρχονται στα νοικοκυριά των... συνήθων υπόπτων? Κάνοντας τα νεύρα των φορολογούμενων κομποσκοίνια...?






Τυχεροί όσοι διαθέτουμε εκπαιδευμένα κατοικίδια! Παραλαμβάνοντας,  αντί εμού του -ιδίου τα ραβασάκια της εφορίας.  Και τα αρχ...ειοθετούν κατά περιπτώσεις.



Κανένα απολύτως  πρόβλημα για όσους δεν διαθέτουν κατοικίδια. Αρκεί να έχουν κάτι πρόχειρο σε κάθε ζήτηση, με κατάληξη σε -ίδια: Από την μη κυβερνητική αντιστασιακή οργάνωση: "Κουφάλα νεκροθάφτη δεν θα πεθάνουμε  ΠΟΤΕ"  κυκλοφορεί λίγο πρις το έβγα του 2015 και  ο νέος οδηγός επιβίωσης των πτωχευμένων. 




Με την αναβίωση παλιότερων, δοκιμασμένων -και το κυριότερο-ανέξοδων και υπεράνω πάσης υποψίας μεθόδων συναλλαγής.Και επικοινωνίας κατ΄επέκταση.  Άντε,  γιατί το παραχέσαμε με τα μηνύματα του f/b. Και τις αναρτήσεις του πάσα ένα,  στα ντουβάρια του αλλουνού να πούμε. Και να τις βλέπουν όλοι...Οδηγώντας μια χαρά ζευγάρια,  στην σύγκρουση και το χωρισμό.

Καλά είναι και τα ταχυδρομικά περιστέρια...Τουλάχιστον δεν αφήνουν ίχνη στο διαδίκτυο...Κι έτσι κοιμούνται όλοι ήσυχοι!!! Είτε και τον ύπνο του δικαίου!!! Τέλος πάντων: για σοβαρά το ξεκίνησα το ζήτημα και καρφώθηκα πάλι εγώ ο καζαμιολόγος της πλάκας...Διερμηνεύοντας ωστόσο και τα συναισθήματα του ...απλού πολίτη...Γιατί -κατά πως λένε οι ψυχολόγοι-   αν κατά κάποιο τρόπο, μπορούσαν να διαβαστούν τα μηνύματα του f/b,  από τους εμμέσως ενδιαφερόμενους, θα γινόταν της πουτ@νας σ΄αυτή τη χώρα. 

Μη τα κάνουμε δα το όλα στάχτη και μπούμπερη σ΄αυτή τη χώρα....Με το μαλακό . Και με το μέτρο...Διότι ο Έλληνας φίλοι μου,  διατηρεί ακόμα τις αξίες του...Τις οποίες και μετέδωσε στα κόμματα του. Με πρώτο και καλύτερο το κόμμα του Καμμένου!!! Κι εκείνος απλά επιβεβαίωσε τη φήμη του και το όνομά του!!!
Στους πρωτότυπους κανόνες της επιβίωσής μας ξανά: Κατά πως αύξησαν τις τιμές και  το ΦΠΑ,  στο ρεύμα και το νερό,  αναγκάζονται ακόμα και οι τέως πλούσιοι,   να παίρνουν το μπάνιο τους στα πλυντήρια των αυτοκινήτων... Που ανακυκλώνουν το νερό. Αλλά και να ανακαινίζονται ταυτόχρονα  άρον-άρον  ανά την επικράτεια,  τα ρωμαϊκά και... οθωμανικά λουτρά. Με μερικές παρενέργειες, πρέπει να το παραδεχτούμε... 







ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΑΥΡΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ: Κυκλοφορούν ήδη στην αγορά, τα σαπούνια-μενταγιόν! ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΤΑ!

   




Με τους ξένους εμπορικούς  οίκους,  να απαιτούν προεξόφληση των παραγγελιών, αγαθών και προϊόντων  από τους Έλληνες αντιπροσώπους τους,  την ίδια στιγμή, που από το κοινό ευρωπαϊκό μας νόμισμα, το ευρώ,
στην Ελληνική αγορά ...κυκλοφορεί  μόνο το ...σημειολογικό του πάνω δεξιό άκρο!!!




Οι ελλείψεις προϊόντων και ανταλλακτικών γίνονται ολοένα και πιο έντονες στις αγορές. Και στην κοινωνία κατ΄επέκταση! Που πορεύεται κουτσά στραβά.






Ακόμα και το περιοδικό "4 ΤΡΟΧΟΙ" προσαρμόζεται στις απαιτήσεις των καιρών. Κυκλοφορώντας  την νέα έκδοσή του:   με τίτλο: "3 ΤΡΟΧΟΙ" 



Παρέχοντας χρηστικές πληροφορίες και τεχνογνωσία σε θέματα οδήγησης,  ακόμα και επαγγελματικών αυτοκινήτων-  με τρεις μονάχα τροχούς.






Η ανεργία,  κατέβασε τα ωρομίσθια σε επίπεδα πιο χαμηλά, ακόμα  και από ένα λίτρο καυσίμων. Κι αντί τα μηχανήματα να διευκολύνουν τους ανθρώπους, την παραγωγικότητα και την...ανταγωνιστικότητα, κατά πως διατείνονται οι εκπρόσωποι της τρόικας σε κάθε επίσκεψή τους δηλαδή, οι πιο ...φτηνοί άνθρωποι,  υπηρετούν πλέον τα μηχανήματα...




Τα βαριά μηχανήματα χρησιμοποιούνται εναλλακτικά μόνο σε περιπτώσεις,  όπου το κόστος τους είναι ανταγωνιστικό σε σύγκριση με τις  άλλες ντιζελομηχανές. Όπως στην ναυσιπλοοία για παράδειγμα.




Με την οικοδομική δραστηριότητα γενικότερα πάντως, να έχει μηδενιστεί εδώ και τρία χρόνια, τα μηχανήματά της,  σύμφωνα και με τον οδηγό επιβίωσης,  μπορούν να χρησιμοποιηθούν  εναλλακτικά,  σε πολλές άλλες  καθημερινές χρήσεις. Όπως στα λούνα πάρκ για παράδειγμα.

Είτε  και για θαλάσσιο σκι. 











Ναι, δε λέω, υπό συνθήκες περίπου βιασμού πολλές φορές,  αναγκαζόμαστε να ανασυντάξουμε τις ζωές μας. Μα πρέπει να το εμπεδώσουμε κι αυτό....Εδώ το μόνο που προσωπικά μπορώ να παραθέσω,  είναι μια χρηστική αμερικάνικη συμβουλή: "Θα τη φ@ς που θα τη φ@ς, κάτσε φχαριστήσου την τουλάχιστον, λένε οι Αμερικανίδες. Και διώχνουν και τις τύψεις...





Μην ξεχνάμε άλλωστε,  πως η ζωή ξεκίνησε από τη θάλασσα. Βγήκε στη στεριά με τα ...τέσσερα, σηκώθηκε, μεγαλούργησε και ξανάπεσε.... Είναι πολύ δύσκολο λοιπόν να ξαναπιάσουμε το κουβάρι από την αρχή; Και να ξανασηκώσουμε ψηλά το είδος ξεκινώντας ξανά μανά από τα...τέσσερα.






ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ:

Ντάλα Χριστούγεννα ...εκδιδόμαστε και πάλι! Με τον καζαμία του μηνός ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015. Μην χάσει κανείς αυτό το πάρτι με ούζα που προαναγγέλουμε...Άντε ορέ πατριώτες: Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το 2016....Και ξέρω πολύ καλά τι λέω περί 2016...Πολλοί από εμάς,  θα θέλουν να ξεχάσουν με συνοπτικές διαδικασίες.... Αλτσχάϊμερ,  τα όσα θα μας συμβούν το 2015....


vasvel

ΤΟ ...ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΚΑΖΑΜΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΗΝΩΝ του 2015.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2015:
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2015:
ΜΑΡΤΙΟΣ 2015:
ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2015:
ΜΑΪΟΣ 2015:
ΙΟΥΝΙΟΣ 2015:
ΙΟΥΛΙΟΣ 2015:
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2015:
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2015:
http://vavelhaber.blogspot.gr/2014/12/2015_21.html
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ
http://vavelhaber.blogspot.gr/2014/12/2015_24.html
ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2015:
http://vavelhaber.blogspot.gr/2014/12/2015_97.html

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2015:
http://vavelhaber.blogspot.gr/2015/01/2015.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου