Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ







Η Βόρεια Ελλάδα... συμπαραστέκεται στην... χειμαζόμενη Αθήνα και της εύχεται καλά κουράγια.









ΕΡΩΤΗΣΗ: "Ποιά η γνώμη σας για το Εθνικό Σύστημα Υγείας?"
*Κάτοικος Δωδεκαννήσων: Εθνικό? Εθνικό? Εθνικό?
*Ασθενής σε λίστα: Σύστημα? Σύστημα? Σύστημα?
*Συγγενής ασθενούς στην εντατική: Υγείας? Υγείας? Υγείας?
*Αν. Ξανθός: Υπουργός (προϊστάμενος Πολλάκη): Γνώμη? Γνώμη? Γνώμη?
*Φώφη Γεννηματά: Κόρη του πατέρα και του... ΕΣΥ:



Ξεκινάνε στις ΗΠΑ οι ακροάσεις για την αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος εναντίον της Χίλαρυ. Την ίδια ώρα που ο Πούτιν αποδίδει τιμές στα...πεζοπόρα τμήματα του κόκκινου στρατού στη Μόσχα.


Η διαφορά ανάμεσα στις προβλέψεις της μετεωρολογίας και αυτές του Τσίπρα, είναι πως η μετεωρολογία, πέφτει και μερικές φορές έξω. Ενώ ο Τσίπρας πέφτει... μόνο έξω!!!


Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής, αποφάσισε να ασχοληθεί και με την υπόθεση Σώρρα. Και με μια πρωτόδικη δικαστική απόφαση του 2013. Που δέχεται τα όσα ισχυρίζεται ο Σώρρας. Πως «διαθέτει» Τραπεζικά ομόλογα Καναδικής Τράπεζας αξίας 600 δις δολαρίων. Ευκαιρίας δοθείσης ...σιορ Υπουργέ, μήπως έτυχε να ακούσεις... πρόχειρα έστω, κάτι και για κάπιον άλλο... Σώρρα? Που είχε στο τσεπάκι του ένα... νταούλι με πολλά ...περισσότερα δις? Όπως για παράδειγμα:
Καμιά διακοσαριά δις για την... Σισάχθεια. Και καμιά τετρακόσια δις απο τη διαγραφή του χρέους. Από εκατό έως τριακόσια δις από... τις Γερμανικές αποζημιώσεις. Μερικές δεκάδες δις για: 13ο μισθό, βασικό μισθό στα 751 ευρώ, αποκατάσταση των συντάξεων στα προ του 2012 επίπεδα. Και…και…. και?





ΕΡΩΤΗΣΗ: Και...εναντίον τίνος θα κινηθεί η πολιτική σας πλέον?

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Λέμε να λύσουμε και το...Κυπριακό είπαμε , λέμε!!!







ΤΟ... ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ:

Με την οικονομική κρίση πρέπει να επιλέξουμε ποιον θα σώσουμε: Ή τον ασθενή ή το Εθνικό Σύστημα Υγείας. Και τα δύο αποκλείεται!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου