Σάββατο, 12 Αυγούστου 2017

ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ ΜΕ!


«Καλόμαθε η γριά στα σύκα, τώρα τρώει και τα συκόφυλλα». Λέει μια παροιμία του χωριού μου. Και αφού ρε συ Ελληνάρα με τίμησες με την ψήφο σου,  παραβλέποντας τον… ψόφο σου για πρώτη και για δεύτερη φορά,  γιατί να μην το απαιτήσω και για μια τρίτη δηλαδή;  Σημείωνε εσύ  προσόντα λοιπόν και κάνε το καθήκον σου. Κι όλοι οι έλληνες μαζί μετά να κάνετε τα … «καθήκα»  σας. Απέναντί μου.
*** Έχουμε και λέμε: Είμαι αποδεδειγμένα ο πιο έμπειρος … άπειρος της πολιτικής στην Ελλάδα. Για να λέμε του στραβού το δίκιο όμως, τώρα είμαι πολύ πιο  έμπειρος.  Μα  αφού ακόμα «πουλάει» η απειρία γιατί να μην …ξεπουλήσουμε; 
***Κάναμε τη δουλειά μας  για τη χώρα με τα δανεικά  των εταίρων ως Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ,  μα να είστε σίγουροι πως θα τα χαρακτηρίσουμε ως επονείδιστο και επαχθές χρέος στις επόμενες εκλογές.  Ως … κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ!
***Είμαι ο μόνος πολιτικός, που σου λέει όσα θες να ακούσεις λαέ μου. Κι άσε την άλλη ΛΑΕ του Λαφαζάνη και τα παλιοκάναλα να σου χαλάνε τη βολή  με τα όσα συμφώνησα με τους εταίρους.  Μόνο που εγώ τα συμφώνησα για το καλό σου.
***Όχι ρε Ελληνάρα,  βρες μου έναν ακόμα πολιτικό σε παρακαλώ που φλόμωσε την Ευρώπη στο αφήγημα! Προκειμένου  να μην κάνει πολιτική!
**** Είμαι ο μόνος πολιτικός που μάζεψε συγχαρητήρια από Μοσκοβισί και Σόϊμπλε. Γιατί προώθησα όλες τις μεταρρυθμίσεις. Που οι προκάτοχοι κιότευαν.  Με δυο μνημόνια μέσα σε δυο χρόνια!!!
*** Μέτρα ψηφίζω τώρα μεν, μα τα στέλνω πεσκέσι στην κυβέρνηση του  Κυριάκου, της Φώφης και του Σταύρου δε! Για το 2019 όλα! Κι ως τότε «ποιος ζει και ποιος πεθαίνει.» Κατά πως είπε κι ο έτερος αντιεξουσιαστής των ΑΝΕΛ, ο Ζουράρις (με γιώτα παρακαλώ, όπως και ο Γιάνης (με ένα νι, που ποιος ζει ποιος πεθαίνει και τον θυμάται ) 
***Είμαι ο μόνος που σου παρουσίασε μια κυβέρνηση,  που αντιπολιτεύεται  ταυτόχρονα και τον εαυτό της! Αθεΐα οι Συριζαίοι μου, θεοκρατία οι «κάργα -δεξιοί» του Πάνου!  Έβαλα λοιπόν τους «κάργο- δεξιούς»  να εκτονώνονται καταψηφίζοντας τα νομοσχέδια  για την καύση των… νεκρών για να περνούν «ντούκου», τα ολοκαυτώματα των… ζωντανών!
*** Είναι γεγονός πως και πρόγραμμα είχαμε και πολιτική βούληση να το εφαρμόσουμε είχαμε. Τα άσχημο είναι πως πρόγραμμα και βούληση είχαν και οι Ευρωπαίοι. Και οι χώρες τους που να πάρει η ευχή να πάρει! Δεν μπορέσαμε λοιπόν να αλλάξουμε την Ευρώπη κι αυτοί οι ψυχοπαθείς, πλακώθηκαν να αλλάξουν  εμάς. Μα μην ανησυχείτε,  μόνο για τριάμισι χρόνια το καταφέρνουν. Προεκλογικά θα ξανασυναντηθείτε  με τον γνωστό σας ΣΥΡΙΖΑ.
***Όλοι κοπανιούνται για την ανεργία  των νέων! Για την ανεργία των συνταξιούχων πατεράδων μας θα νοιαστεί κανείς μωρέ; Που πέσατε να μας φάτε με τον διορισμό του Παππα-συνταξιούχου πατέρα στις συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης. Τίμα τον πατέρα σου δεν λένε και οι γραφές όσων πιστεύουν; Άσε δε που μια αποκρατικοποίηση (των προηγούμενων) εκτελώ αναγκαστικά και δυο κρατικοποιήσεις στην καθισιά μηχανεύομαι!
***Κάντε τα μπάνια του λαού τώρα Ελληνάρα μου και από Σεπτέμβρη ταρατατζούμ- ξανά μανά! Εκλογές θέλει η αντιπολίτευση και εκλογές θα σας κάνουμε. Νισάφι πια! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου