Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΕ: ΚΡΑΤΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ (χρονογράφημα)!


Μάλλον πρέπει να ξεχάσουμε εντελώς τα όσα μάθαμε στη Γεωγραφία. Πως η Ελλάδα -τάχα- είναι ένα ενιαίο και ανεξάρτητο κράτος. Παλαιότερα μπορεί και να ήταν.  Η Ελλάδα  του σήμερα, είναι μια… χαλαρή  συνομοσπονδία ανεξάρτητων κρατών που συγκροτούν ένα περιστασιακό κράτος.
*Με κορυφαίο στη λίστα, το ανεξάρτητο κράτος των Εξαρχείων! Αναγνωρισμένο και από το μεγάλο ομόσπονδο κράτος. Με τους τοπικούς του νόμους και κανόνες. Διώχνοντας τα σούπερ μάρκετ και τις τράπεζες από την επικράτειά του. Αναγκάζοντας απόμαχους συνταξιούχους,  σε μια καθημερινή οδύσσεια για το φαγητό της ημέρας. Και για την ψωρο-σύνταξη τους,  από τα μηχανήματα της αυτόματης ανάληψης. Μα και «παίρνουν τον νόμο στα χέρια τους» δικάζοντας και καταδικάζοντας -αντί να καταγγείλουν στις αρχές- κάποιους που σποτάρισαν   ως εμπόρους ναρκωτικών στην περιοχή τους.
Με τους ακροβολιστές κομάντο του,  τους Ρουβίκωνες,  να μπαινοβγαίνουν όπου γουστάρουν κάνοντας τις ειρηνικές καταλήψεις τους.  Μα και με το ένοπλο κέρας  του. Που εκπαιδεύεται άπαξ τουλάχιστον της εβδομάδος στα πεδία των μαχών με πραγματικές μολότοφ.  Εναντίον της αστυνομίας του ομόσπονδου κράτους.  Στις περιοχές πέριξ του πολυτεχνείου…Για συνέχεια, "κλικ" στον σύνδεσμο:
http://www.securnews.gr/gelio-stasio/item/19395-kratos-periorismenis-efthynis-xronografima.html



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου